|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۱۰
کد خبر: ۲۶۹۷۸۵
تاریخ انتشار: ۱۵ تير ۱۳۹۸ - ۱۴:۵۸
عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: در اقتصاد متورم، اگر نتوانیم سود تولیدکنندگان را تضمین کنیم، در نهایت کوچک شدن ساختار روز به روز تولید از جمله اتفاقاتی است که رخ می‌دهد.
  چهارآیین گفت: نرخ مرغ زنده و مرغ آماده طبخ برای مصرف کننده، در کارگروه تنظیم بازار کشور همچنان در حال بررسی است.

برومند چهارآیین، عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی درباره آخرین تحولات بازار مرغ اظهار کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۲ هزار و ۵۰۰ تومان است.

وی افزود: با توجه به افزایش دمای هوا و کاهش وزن گیری مرغ‌های در حال پرورش پیش بینی می‌شود که قیمت مرغ ظرف روزهای آتی به نرخ واقعی خود برسد.

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ و مرغ گرم در خرده فروشی‌ها را ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و گفت: اگرچه فروش با نرخ کنونی بیانگر خروج مرغداران از حاشیه زیان است، اما در حال حاضر هیچ سودی عایدشان نمی‌شود.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی ادامه داد: در اقتصاد متورم، اگر نتوانیم سود تولیدکنندگان را تضمین کنیم، در نهایت کوچک شدن ساختار روز به روز تولید از جمله اتفاقاتی است که رخ می‌دهد.

وی با بیان اینکه نرخ مصوب مرغ زنده و مرغ گرم در کارگروه تنظیم بازار هنوز به تصویب نرسیده است، افزود: نرخ مرغ زنده و مرغ آماده طبخ برای مصرف کننده، در کارگروه تنظیم بازار کشور همچنان در حال بررسی است.

چهار آیین با انتقاد از افزایش چند برابری قیمت واکسن، لیزین و سایر ریز مغذی‌ها بیان کرد: این در حالی است که دستگاه‌های نظارتی، موضوع نظارت را فراموش کردند.

این مقام مسئول در پایان با اشاره به اینکه هر کیلو ذرت با نرخ یک هزار و ۶۰۰ و کنجاله سویا ۲ هزار و ۹۵۰ تومان از سوی پشتیبانی امور دام در اختیار مرغداران قرار می‌گیرد، گفت: البته ذرت و کنجاله سویا در بازار آزاد با نرخ‌های بالاتری عرضه می‌شود که این امر افزایش هزینه تولید را در بر دارد.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین