کد خبر: ۲۶۸۵۷۱
تاریخ انتشار: ۰۶ تير ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۲
رییس سازمان اورژانس گفت: بیشترین فوتی‌ها بر اثر غرق شدگی در سال ۹۷ مربوط به دو استان خوزستان و مازندران به ترتیب با ۳۱۸ و ۹۹ نفر فوتی بوده است.
  رییس سازمان اورژانس گفت: بیشترین فوتی‌ها بر اثر غرق شدگی در سال ۹۷ مربوط به دو استان خوزستان و مازندران به ترتیب با ۳۱۸ و ۹۹ نفر فوتی بوده است.

به گزارش ایسنا دکتر پیرحسین کولیوند در سومین همایش ملی پیشگیری از حوادث غرق‌شدگی در گیلان در خصوص موضوع غرق شدگی و آمار و ارقام مربوط به آن گفت: در کل دنیا سالانه حدود ۳۶۰ هزار نفر غرق می‌شوند که این افراد عمدتا در سن مولد هستند و برای هر کشوری جزو سرمایه محسوب می‌شوند.

وی تصریح کرد: غرق شدگی سومین علت مرگ ناشی از حوادث غیرعمدی و ۷ درصد کل مرگ‌های مرتبط با حوادث بوده است و کودکان و مردان که دسترسی بیشتری به آب دارند در معرض این اتفاق قرار می‌گیرند.

رئیس سازمان اورژانس کشور افزود: ۹۰ درصد مرگ ناشی از غرق شدگی مربوط به کشورهایی است که درآمد متوسط یا متوسط به پایین دارند شبیه حوادث ترافیکی که در آنجا هم درآمدهای متوسط و روبه پایین تلفاتشان بیشتر است.

وی افزود: بیشترین میزان غرق شدگی مربوط به آفریقا است که ۲۰ برابر آلمان تلفات دارد در حالی که در کشور ما ۰.۳ درصد کل بار بیماری‌ها مربوط به مصدومین غرق شدگی است که در دنیا این عدد ۰.۶ درصد است. به طور کلی ۰.۲ درصد کل مرگ‌های کشور را غرق شدگی شامل می‌شود در حالی‌که در دنیا این عدد ۰.۵ درصد است.

رییس سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: از سال ۹۲ یک روند کاهش داشتیم اما سال ۹۶ مجدد افزایش داشتیم اما در سال ۹۷ مجدد تعداد غرق شدگان کاهش یافت.در ۹ سال گذشته ۸۴ درصد غرق شدگان را مردان تشکیل داده‌اند. در سال ۹۶ تعداد ۱۰۲۶ فوتی داشتیم در حالی که در سال ۹۷ این تعداد به ۹۳۶ نفر رسید که کاهش  ۹ درصدی را نشان می‌دهد البته این کاهش حاصل یک همکاری جمعی میان همه دستگاه‌ها بود.

کولیوند افزود: بیشترین فوتی‌ها بر اثر غرق شدگی در سال ۹۷ مربوط به دو استان خوزستان و مازندران به ترتیب با ۳۱۸ و ۹۹ نفر فوتی بوده است. در سال ۹۷ بیشترین تلفات در ماه مرداد با ۱۵۱ نفر و کمترین تعداد تلفات مربوط به اسفندماه با ۳۹ نفر فوتی بوده است.

رییس سازمان اورژانس کشور در ادامه گفت: بیشترین زمان غرق شدگی اوایل صبح یا حوالی غروب آفتاب بوده است که دانستن این آمار به ما کمک می‌کند تا در زمانی که بیشترین تلفات را داریم کنترل‌ها را افزایش دهیم تا منجر به کاهش فوتی‌ها شود.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت، کولیوند گفت: اولین جایی که بیشترین غرق شدگی را دارد رودخانه‌ها هستند چون شرایط استاندارد وجود ندارد در حالی که در برخی سواحل محل‌های امنی برای شنا کردن ایجاد شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین