|
|
امروز: جمعه ۰۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۶
کد خبر: ۲۶۷۷۸۵
تاریخ انتشار: ۰۱ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۳۷
رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام‌خمینی ادامه داد: فرض کنید حتی در بین اصلاح‌طلبان فردی بود که من دانستم که او اصلح از کاندیدای اصولگرا است؛ چه حجتی دارم که به او رأی ندهم؟! من باید به اصلح رأی بدهم.
 آیت الله محمدتقی مصباح یزدی در دیدار اعضای شورای مرکزی جبهه پایداری گفت: بسیاری از مشکلاتی که انقلاب در طول این سال‌ها داشته،  ناشی از عدم انتخاب اصلح بوده است.

وی ادامه داد: اسلام به ما گفته است که به‌دنبال اصلح برای مدیریت، سیاست و حکومت باشید.

آیت الله مصباح با بیان اینکه انقلاب اسلامی محصول انتخاب اصلح توسط مردم بوده و استمرار آن نیز محصول انتخاب مجدد اصلح در مدیریت کلان کشور است، تصریح کرد: باید بنایمان بر این باشد که افراد اصلح را بشناسیم.

 وی برخی سهم‌خواهی‌ها را مورد انتقاد قرار داد و گفت: سهم‌خواهی یعنی دنیاطلبی؛ سهم‌خواهی چیست؟! یعنی اگر من می‌دانم فردی از یک گروه دیگر اصلح است، به او ر‌أی ندهم بلکه به هم‌گروهی خود رأی بدهم. اما چرا او را انتخاب نکنم؟! فردا که خودم بخواهم رأی بدهم اگر به او رأی ندهم چه حجتی پیش خدا دارم؟!

رییس موسسه آموزشی پژوهشی امام‌خمینی ادامه داد: فرض کنید حتی در بین اصلاح‌طلبان فردی بود که من دانستم که او اصلح از کاندیدای اصولگرا است؛ چه حجتی دارم که به او رأی ندهم؟! من باید به اصلح رأی بدهم.

آیت‌الله مصباح یزدی درباره ائتلاف در انتخابات گفت: اگر ائتلاف برای این باشد که بنشینند و واقعاً اصلح‌ها را انتخاب کنند، مفید است. اگر فرض‌ کنید یکی دو مورد اختلاف شد ـ چون راه دیگری برای تشخیص وجود ندارد ـ با اکثریت آراء انتخاب شود. اگر بنا بر این است ‌أهلاً وسهلاً!

وی، انقلاب اسلامی را محصول اقبال به اصلح [امام خمینی] توسط مردم دانست و گفت: استمرار آن نیز محصول انتخاب مجدد اصلح [آیت الله خامنه ای] در مدیریت کلان کشور است.

آیت الله مصباح یزدی ادامه داد: می‌توان با جرأت گفت که پیشرفت ها در کشور نتیجه انتخاب اصلح بوده است. برای اجرای عدالت و رفع مشکلات کشور باید به‌دنبال «اصلح» باشیم.

استاد حوزه علمیه قم تصریح کرد: بهتر شدن فرهنگ دینی جامعه در گرو انتخاب «اصلح» است. همچنین باید برای رونق تولید به‌دنبال «اصلح» باشیم. برای مبارزه با فساد نیز به‌دنبال «اصلح» باشید. انتخاب اصلح وظیفه دینی ماست.

وی خاطرنشان کرد: اصل بر این است که با رعایت ادب و احترام، بدون تهمت زدن و بدون شایعه سازی، به صورت دوستانه سعی کنیم با گروه‌های دیگر بنشینیم و تک تک بررسی کنیم که واقعا در میان مجموع این مثلا ۱۰۰ نفر از گروه‌های مختلف، چه کسانی بهترند؟  یکی یکی آنها را با هم مقایسه کنیم هرکدام بهترند را همه قبول کنیم. اگر این است معنای ائتلاف اهلاً و سهلاً خیلی خوب!

آیت‌الله مصباح یزدی گفت: اگر [در برخی موارد و بعد از این بررسی‌ها به نتیجه نرسیدیم و] به ناچار رسیدیم که باید اکثریت را پذیرفت باز هم قبول می‌کنیم، به خاطر مصالحی که در سایر موارد هست. اما اگر بنا شد که قولی بدهند اما بعد بزنند زیرش! دیگر برای چه اعتماد کنیم؟!
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین