کد خبر: ۲۶۶۶۴۸
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۹:۰۱
دکتر سلیمانی با بیان ضرورت تعامل مرکز فناوری بیمه مرکزی و مجموعه های دانش بنیان و استارتاپ ها از آنان خواست با همگرایی و هم افزایی و نیازسنجی به توسعه صنعت بیمه کمک کنند.
 بهره گیری از ظرفیت استارت آپ ها و فن آوری های نوین، روش میان­بری برای توسعه صنعت بیمه محسوب می شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از بیمه مرکزی، دکتر غلامرضا سلیمانی که در آیین افتتاح "شبکه نوآفرینی پلنت" سخن می گفت، با اعلام این مطلب افزود: فرایند تجاری سازی و حرکت استارت آپ ها از ایده به محصول، یک نیاز جدی است و صنعت بیمه برای تحقق برنامه های پیش بینی شده باید در این مسیر حرکت کند.

رییس کل بیمه مرکزی با تاکید بر ضرورت حفظ اشتغال موجود و حرکت به سمت کارآفرینی از طریق کسب و کارهای نوین بیمه‌ای، تصریح کرد: باید حقیقت را بپذیریم که تفکر جوان و ایده های خلاقانه با عملکرد سنتی و خطی، متفاوت است و به همین خاطر تمام مسئولان باید در چارچوب قانون از نوآوری و تحول حمایت کنند.

وی با تاکید بر این نکته که باید وزن صنعت بیمه در اقتصاد کشور بالاتر برود، خاطرنشان کرد: در برنامه توسعه کشور افق دستیابی به رقم پرتفوی صد هزار میلیارد تومان پیش بینی شده که امید داریم با استفاده از ظرفیت شرکت های دانش بنیان از این مرز نیز عبور کنیم.

رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به تفاهم نامه بیمه مرکزی و معاونت فناوری ریاست جمهوری در خصوص حمایت از شرکت‌های دانش بنیان اعلام کرد: نهاد ناظر و قانونگذار در برابر فعالیت های استارتاپی هیچگونه مقاومتی ندارد و مجوزهای لازم صادر شده و مشکلات دیگر نیز در این حوزه در حال برطرف شدن است.

دکتر سلیمانی افزود: رسیدن به ضریب نفوذ هفت درصدی برای صنعت بیمه با روش های خطی و سنتی امکان پذیر نیست و نیاز به تغییر پارادایم ها احساس می شود.

وی با بیان این نکته که محصولات بیمه‌ای باید در متن زندگی مردم وارد شده و جزو نیازهای روزانه آنان تلقی شود، اظهار داشت: در حال حاضر در رشته های درمان تکمیلی، شخص ثالث و مسئولیت برخی مشکلات وجود دارد که با حضور شرکت های استارت آپ می توان علاوه بر رفع اشکالات موجود نسبت به جلوگیری از تخلفات و تقلبات نیز اقدام کرد.

دکتر سلیمانی با بیان ضرورت تعامل مرکز فناوری بیمه مرکزی و مجموعه های دانش بنیان و استارتاپ ها از آنان خواست با همگرایی و هم افزایی و نیازسنجی به توسعه صنعت بیمه کمک کنند.

گفتنی است در پایان این نشست مدیرعامل شرکت بیمه سامان با ابراز خرسندی از حضور رییس کل و اعضای هیئت عامل بیمه مرکزی، فعالیت های این مرکز کارآفرینی را تشریح کرده و در پایان مراسم تفاهم‌نامه‌ای بین پژوهشکده بیمه و شبکه نوآفرینی پلنت با محوریت همکاری های گسترده در حوزه فناوری و کارآفرینی به امضا رسید.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین