|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۱:۰۵
کد خبر: ۲۶۵۲۸۶
تاریخ انتشار: ۰۹ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۶:۴۰
هسته خرما دارای ترکیباتی است که از نظر شیمیایی از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، روی، کادمیم، کلسیم و پتاسیم تشکیل شده است.
  هسته خرما دارای ترکیباتی است که از نظر شیمیایی از اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، روی، کادمیم، کلسیم و پتاسیم تشکیل شده است.

اسیدهای چرب اشباع شامل اسیدهای استئاریک و پالمیتیک و غیر اشباع شامل اسیدهای لینولییک و اولئیک می باشند که می توانند باعث مهار عملکرد آنزیم 5-آلفا- ردوکتاز شوند.

با توجه به این که از پودر هسته خرما در جهت درمان برخی بیماری ها مانند پیری زودرس، کم خونی و ضعف قوای جنسی استفاده شده است، تصمیم گرفته شد، تاثیر این پودر بر وضعیت باروری در موش صحرایی نر بررسی شود

افرادی که در اثر حساسیت فصلی یا حساسیت به نور یا دارویی دچار آبریزش چشم شده اند می توانند چند هسته خرما را کوبیده, بجوشانند و آن را بعد از صاف کردن جهت شستشو چشم به کار ببرند. عده ایی بر این باورند که پودر هسته خرما برای افزایش قدرت بینایی نیز کاربرد دارد. برای اینکار می توان از آن به جای سرمه استفاده کرد.

از دیگر مصارف درمانی هسته خرما, تسکین درد دندان است. با قرار دادن مقداری از پودر هسته خرما درد دندان از بین می رود.

خرما دارای خواص فراوانی برای بدن است از جمله خواص آنتی اکسیدانی آن که درمان موثری برای سرطان به شمار می رود. اما شاید کمتر کسی از خواص هسته خرما و نقش آن در حفظ سلامت بدن بداند.

طریقه مصرف: هسته خرما را در آسیاب ریز کرده و میتوانید همراه با محصولاتی دیگری نظیر شیر مصرف نمایید.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین