|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۲۶۴۵۳۶
تاریخ انتشار: ۰۴ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۴:۰۰
محققان در پژوهشی جدید بر آثار روزه گرفتن بر سلامت بدن تمرکز کردند و به نتایج جدیدی رسیدند.
 محققان در پژوهشی جدید بر آثار روزه گرفتن بر سلامت بدن تمرکز کردند و به نتایج جدیدی رسیدند.

به گزارش باشگاه خبرنگاران،  مزایای روزه گرفتن در سال‌های اخیر مورد توجه بسیاری از مردم  قرار گرفته است و مردم نه تنها برای اهداف مذهبی بلکه به منظور ارتقای سلامت برای  روزه گرفتن مشتاق هستند.

محدود کردن مصرف غذا متابولیسم بدن  را افزایش می‌دهد و محققان معتقدند این فرآیند به مبارزه با پیری کمک می‌کند، همچنین روزه باعث بهبود سلامت روده می‌شود و محققان در پژوهشی دریافتند ریتم روزانه و سلامت کلی بدن با روزه گرفتن تضمین می‌شود.

تحقیقات جدید بر نوع خاصی از روزه و تاثیر آن بر شرایط مربوط به چاقی تمرکز کرده است، پژوهشگر این مطالعه و همکارانش روش اسلامی روزه گرفتن در ماه رمضان یعنی ممانعت از خوردن در مدت طلوع آفتاب تا غروب آن را امتحان کردند و نتایج نشان داد روزه گرفتن در مدت ۳۰ روز سطح پروتئینی که نسبت به انسولین مقاومت دارد را افزایش می‌دهد، همچنین آثار نامطلوب رژیم حاوی چربی و نمک را از بین می‌برد.

این محقق و تیمش ۱۴ نفر را که در سلامت کامل به سر می‌بردند و ۱۵ ساعت نسبت خوردن ممانعت می‌کردند مورد مطالعه قرار دادند تا نتایج مذکور را دریافتند.

محققان پیش از شروع مطالعه، آزمایش خون از آزمایش شوندگان گرفته بودند و پس از ۴ هفته بار دیگر این آزمایش تکرار شد که نتایج نشان می‌دهد پروتئینی موسوم PPM که نقش در تنظیم انقباض ماهیچه‌ای و اسکلتی دارد افزایش پیدا کرده است، همچنین این پروتئین سلامت سلول‌های موثر در مقاومت انسولینی را تضمین می‌کند و نمونه‌های تخریب شده را ترمیم خواهد کرد.

با توجه به این شرایط محققان دریافتند مدت زمان بین مصرف وعده‌های غذایی تاثیر بسزایی بر مقابله با چاقی و بیماری‌های مربوط به آن دارد؛ طبق اطلاعات سازمان بهداشت جهانی بیش از ۶۵۰ میلیون نفر در سراسر دنیا در معرض بیماری‌های متعدد قرار دارند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین