|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۸
کد خبر: ۲۶۲۵۸۹
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۱:۲۲
همانطور که صنایع خلاق و فرهنگی به عنوان یک محور، در کنار صنایع دانش‌بنیان در کشور مدنظر قرار گرفته‌است، مجموعه شناسا نیز با ورودش به استارتاپ «کتاب پلاس» با هدف پشتیبانی از ورود به آینده صنعت نشر جهت گذار از تجربه و فضای سنتی به فضای نوآورانه، گام برداشته‌است.
 شرکت شناسا – از شرکت‌های گروه مالی پاسارگاد- با همکاری کتابخانه ملی، طی نشستی با حضور اهالی فرهنگ و نشر از پلتفرم «کتاب پلاس» که اولین پلتفرم مشترک ناشران، مؤلفان، فروشگاه‌ها و علاقه‌مندان به کتاب است، رونمایی کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید به نقل از بانک پاسارگاد؛ نشست نوآوری در اقتصاد نشر و رونمایی از اولین کسب و کار نوآورانه مبتنی بر فناوری در صنعت، به همت مجموعه شناسا و با حضور جمعی از مسئولان حوزه فرهنگ و نشر کشور، برخی از مدیران بانک‌پاسارگاد، مدیرعامل شرکت شناسا، مدیران و رییسان شرکت‌های حوزه نشر و کتاب، کارشناسان و متخصصان حوزه‌های استارت‌آپی و اصحاب رسانه، در تالار «قلم» مجموعه کتابخانه ملی کشور برگزار شد.

در این رویداد اشرف بروجردی،‌ رییس سازمان اسناد و کتابخانه ملی جمهوری‌اسلامی با اشاره به اینکه آمارهای جهانی در فضای مجازی نشان از رشد دو برابری استفاده از کتاب‌های الکترونیکی در سال 2017 نسبت به سال 2013 دارد، گفت: می‌توان از این ظرفیت در جامعه استفاده بهینه کرد. وی همچنین جانشینی کامل محتوای الکترونیکی با کتاب را یک مخاطره خواند و ادامه داد: باید در نحوه‌ بهره‌برداری از کتاب به‌عنوان منابع دانش،‌ تأمل و دقت کافی صورت گیرد.

احمد مسجد جامعی، رییس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران نیز با اشاره به ارزش بسیار بالای کتاب به عنوان گنجینه هر دوره تاریخی گفت: ظرفیت مبادله‌ای که در اقتصاد فرهنگ و هنر و خلاقیت وجود دارد، بعد از حجم سرمایه‌گذاری در حوزه نظامی، در بین بالاترین ارقام است. وی همچنین ابراز امیدواری کرد: ورود بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری آن در این عرصه را باید به فال نیک گرفت و امیدوار هستیم که با وجود کمبود‌های فعلی در حوزه نشر، بتوان از این ظرفیت بهره‌بردای کرد.

همچنین دکتر حامد ساجدی مدیرعامل شرکت شناسا به عنوان سرمایه‌گذار این کسب و کار، ضمن بیان تحولاتی که در حوزه سبک زندگی در ایران و جهان روی داده، به تاثیر ارزش کسب و کار‌های نوآورانه تأکید کرد. وی در خصوص شرکت شناسا ادامه داد: مجموعه ما متکی بر خلق ارزش و سرمایه‌‌گذاری نوآورانه است. اعتقاد داریم سودآوری و خلق ارزش باید مبتنی بر نوآوری و خلاقیت باشد. شناسا در ابتدا گزینه سلامت انسان را مورد توجه قرار داد و معتقد بودیم انسان محور هر تحولی است که باید از مزیت‌های مناسبی برخوردار باشد. اما برای خوشبختی انسان‌ها این مورد کفایت نمی‌کند و باید سبک زندگی انسان را مورد تحول قرار دهیم تا احساس شادی و موفقیت کند.

وی افزود: همانطور که صنایع خلاق و فرهنگی به عنوان یک محور، در کنار صنایع دانش‌بنیان در کشور مدنظر قرار گرفته‌است، مجموعه شناسا نیز با ورودش به استارتاپ «کتاب پلاس» با هدف پشتیبانی از ورود به آینده صنعت نشر جهت گذار از تجربه و فضای سنتی به فضای نوآورانه، گام برداشته‌است. ساجدی ضمن دعوت از فعالان فرهنگ و نشر کشور به همکاری و همراهی در این حوزه و نیز اشاره به مشارکت با مجموعه شهرکتاب تصریح کرد: آغوش شناسا برای هم‌افزایی، به روی هر نهاد حقیقی و حقوقی که در هر جایگاه و مقامی علاقه‌مند به این حرکت است، گشاده است. امیدواریم در کنار هم بتوانیم قدم‌های بزرگتری برداریم.

در ادامه این رویداد برنامه‌ها، اقدامات و دستاورد‌های بانک‌پاسارگاد در حوزه فرهنگ و هنر کشور و نیز تمرکز این مجموعه به حوزه کتاب و کتابخوانی، تبیین شد.

گفتنی است «کتاب‌پلاس» تنها استارت‌آپ در حوزه کتاب فیزیکی است که با سرمایه‌گذاری شرکت شناسا و استفاده از پتانسیل فنی گروه مالی پاسارگاد، مبادرت به کدینگ کتاب کرده‌است و از این طریق می‌تواند کتاب فیزیکی را به فناوری‌های روز (اینترنت اشیاء، بلاکچین و واقعیت افزوده AR)، بازارهای دیجیتال و پلتفرم‌های تجارت‌الکترونیک وصل کند. این پلتفرم در حقیقت پل ارتباطی میان همه ذینفعان کتاب از جمله مؤلف، ناشر، فروشگاه، مخاطبان و ترویج‌کنندگان و حامیان کتاب با یکدیگر محسوب می‌شود. «کتاب‌پلاس»در افق پیش‌روی خود تبدیل شدن به Market Place حوزه نشر و ورود به بازار بین‌المللی را ترسیم کرده‌است.












ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین