کد خبر: ۲۵۷۸۶۱
تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۳۴
عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از کاهش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ زنده در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و مرغ آماده به طبخ ۱۶ هزار تومان است.
 چهار آیین از کاهش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ زنده در بازار خبر داد و گفت: امروز نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۱۰ هزار و مرغ آماده به طبخ ۱۶ هزار تومان است.

برومند چهار آیین عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی از کاهش ۳۰۰ تومانی نرخ مرغ زنده در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۹ هزار و ۸۰۰ تا ۱۰ هزار و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی‌ها ۱۵ هزار و ۵۰۰ تا ۱۶ هزار تومان است.

وی افزود: با توجه به کاهش قیمت مرغ زنده پیش بینی می‌شود که قیمت لاشه مرغ ظرف چند روز آینده به ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان تقلیل یابد.

چهار آیین نرخ واقعی هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری را ۹ هزار و ۸۰۰ و مرغ آماده به طبخ ۱۴ هزار و ۵۰۰ تا ۱۵ هزار تومان اعلام کرد و گفت: با توجه به آنکه عرضه مرغ‌های کنونی مربوط به جوجه ریزی اواخر اسفند است، از این رو با احتساب قیمت جوجه یکروزه و سایر عوامل تولید فروش با نرخ‌های بالاتر اجحاف در حق مصرف کننده و عرضه با نرخ‌های کمتر به زیان تولیدکننده است.

این مقام مسئول با انتقاد از عرضه مرغ با نرخ بالای ۱۶ هزار تومان در برخی خرده فروشی‌ها بیان کرد: با توجه به آنکه عرضه مرغ با نرخ بالاتر از ۱۶ هزارتومان گران فروشی است، از این رو انتظار می‌رود که بازرسان وزارت صمت با اعمال نظارت بیشتر از تخلف برخی مغازه داران جلوگیری کند.

وی از کاهش جوجه ریزی در واحدهای مرغداری خبر داد و گفت: با توجه به افزایش سرسام آور قیمت نهاده‌های دامی، مرغداران نسبت به آینده بازار ذرت و کنجاله سویا خوش بین نیستند که درنهایت نااطمینانی از شرایط بازار موجب شده تا تولیدکنندگان تمایلی به جوجه ریزی واحدهای خود نداشته باشند.

عضو هیئت مدیره کانون سراسری مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه آمار دقیقی از میزان جوجه ریزی واحدهای مرغداری در دسترس نیست، بیان کرد: البته اظهارات مرغداران و شواهد بازار نهاده‌های دامی نشان می‌دهد که جوجه ریزی در فروردین کمتر از ۱۰۰ میلیون قطعه خواهد بود که درنهایت این امر تاثیر خود را بر بازار ماه رمضان خواهد گذاشت.

چهار آیین متوسط جوجه ریزی ماهانه ۱۰۰ میلیون قطعه در واحدهای مرغداری برای تامین نیاز بازار را امری ضروری دانست و گفت: اگر ماهانه ۱۰۰ میلیون قطعه جوجه در واحدهای مرغداری جوجه ریزی شود که درنهایت با وزن متوسط ۲.۳۰۰ تا ۲.۴۰۰ به بالا عرضه شود، در تامین داخل مشکلی نداریم و در غیر این صورت به سبب کاهش عرضه و افزایش قیمت واردات امری ضروری است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه جوجه یکروزه، ذرت و کنجاله سویا ۸۰ درصد قیمت تمام شده تولید را تشکیل می‌دهد، اظهار کرد: مابقی هزینه‌های تولید مربوط به سوخت، دستمزد، ریزمغذی‌ها و واکسن است که اگر دولت تمهیداتی برای رفع نوسان قیمت ذرت و کنجاله سویا نیدیشد، بدون تردید مرغداران با چالش جدی در بخش روبرو خواهند شد.

چهار آیین در پایان نبود کنجاله سویا را پاشنه آشیل صنعت مرغداری برشمرد و گفت: با توجه به آنکه کنجاله سویا و ذرت جایگزینی در واحدهای مرغداری ندارد، از این رو دولت موظف است با شفافیت تمام و براساس یک برنامه مدون موضوع تامین کنجاله سویا و ذرت را برای پایداری تولید در صنعت طیور به زودی روشن کند و در غیر این صورت پیامدهای نامطلوب آن گریبانگیر تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهد شد
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین