محسن جانجان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: به دلیل بارش و نفوذ آب به حمام حاج آقاتراب بخش کمی از تزئینات آن وهمچنین شانه پل تاریخی پیل لاغه که در مسیر ارتباطی روستای دهبوره قرار دارد دچار ریزش شده و آسیب دیدند که اداره راه مامور بازسازی پل پیل لاغه است که به اصل سازه هیچ خسارتی وارد نشده است.
جانجان با اشاره به اینکه مرمت بناهای تاریخی شهرستان نهاوند در سال گذشته از مهمترین دلایل مهم عدم تخریب و یا آسیب جدی آنها بوده است، افزود: با توجه به اینکه بخش عمدهای از بناهای تاریخی شهرستان بیش از 10 سال بود که مورد بازسازی و مرمت قرار نگرفته بودند، لذا در سال گذشته از محل اعتبارات ملی مبلغ 10 میلیاردریال اعتبار جذب و صرف مرمت آنها شد.
وی با بیان اینکه حجم بارش های زیاد را در سطح کشور داشتیم افزود: اگرچه ما وقوع بارشهای اخیر را در سال گذشته پیشبینی نکرده بودیم اما با برنامهریزی و آیندهنگری برای جلوگیری از تخریب احتمالی ناشی از سوانح طبیعی کار مرمت بناهای یاد شده را در دستور کار قرار دادیم.
جانجان گفت: ترمیم بناهای تاریخی در سال گذشته یکی از مهمترین عامل جلوگیری از تخربب بناها و به حداقل رسیدن آسیبها در اثر بارشهای سیلآسا شد.
وی افزود: با توجه به پیشبینی بارشها اقدامات پیشگیرانه را در دستور کار خود قرار دادیم و تمام نیروهای اداره با حضور و سرکشی از بناهای تاریخی و برفروبی و بستن راههای نفوذ آب مانع از تخریب و یا آسیب رسیدن جدی به بناها ی تاریخی شدند.
وی افزود: بناهای مورد مرمت قرار گرفته در سال گذشته حمام حاج آقاتراب، خانه صمصام، خانه شهید قدوسی، امامزاده بدیعالزمان، حمام گلشن و چند بنای دیگر بود که مجموعا برای آنها 10 میلیارد ریال از محل اعتبارات ملی هزینه شده است.
وی در خصوص میزان خسارت ناشی از آسیب به دو بنای تاریخی نهاوند گفت: با توجه به آسیبهایی که به دو بنای تاریخی نهاوند وارد شده است میزان خسارتهای آنها برآورد و به استان اعلام شده که انتظار میرود در خصوص اعتبار لازم برای مرمت بناهای یاد شده اقدام شود.