کد خبر: ۲۵۷۴۱۸
تاریخ انتشار: ۱۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۳:۲۶
با این اقدامات و با همکاری مردم خوشخبتانه گزارشی از خسارت سیل در روستا‌های استان گزارش نشده است و تنها برخی منازل دچار آسیب جزیی شده و دو واحد مسکونی روستایی در شهرستان کنگاور به علت فرسودگی تخریب شدند که خوشخبتانه آسیب جانی نداشته است.
مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه با اشاره به شدت بارش‌ها در شب گذشته، گفت: خوشبختانه تا این لحظه گزارشی از آسیب روستا‌های استان نداشته‌ایم.

امیر خسروانی در گفتگو با ایسنا با اشاره به بارندگی شدید در شبانه روز گذشته گفت: با ورود سامانه بارشی قوی به جو استان اوج بارش‌ها را شب گذشته شاهد بودیم.

وی افزود: خوشبختانه توپوگرافی منطقه به شکلی است که آب بیش از چند ساعت در آن تجمع نمی‌یابد و بارش‌ها هم با توجه به وقفه چندساعته‌ای که داشت موجب شد شاهد سیلات و آبگرفتی شدید در سطح روستا‌های استان نباشیم.

وی با بیان اینکه حدود ۶۰۰ روستای در معرض خطر سیل در سطح استان شناسایی شدند، گفت: از چند روز پیش تمام اخطار‌های لازم به ساکنان این روستا‌ها داده شده و تمام اقدامات محافظتی از جمله احداث سیل بند، حفر جوی و کانال و قرار دادن کیسه‌های شنی در مسیر روان آب‌ها انجام شده است.

خسروانی تصریح کرد: با این اقدامات و با همکاری مردم خوشخبتانه گزارشی از خسارت سیل در روستا‌های استان گزارش نشده است و تنها برخی منازل دچار آسیب جزیی شده و دو واحد مسکونی روستایی در شهرستان کنگاور به علت فرسودگی تخریب شدند که خوشخبتانه آسیب جانی نداشته است.

وی با بیان اینکه راه روستایی مسدود در سطح استان گزارش نشده گفت: تنها ۱۴ روستا در ثلاث باباجانی که در سیل قبل پل ارتباطی آن‌ها دچار آسیب شده بود همچنان با مشکل تردد مواجه هستند.

خسروانی خاطرنشان کرد: وضعیت رودخانه‌ای که در مسیر این ۱۴ روستا قرار دارد به گونه‌ای است که فعلا امکان ساخت پل جدید وجود دارد و در همین راستا نیرو‌های نظامی به روش‌های مختلف آب و موادغذایی را به این ۱۴ روستا منتقل می‌کنند.

مدیرکل امور روستایی استانداری کرمانشاه با بیان اینکه اوج بارش‌های سامانه را پشت سرگذاشته ایم گفت: خوشخبتانه از این بحران تا این لحظه به سلامت عبور کرده ایم و مشکلی خاصی درروستا‌های استان گزارش نشده است.

هیچکدام از بنا‌های تاریخی استان کرمانشاه در معرض خطر جدی سیل قرار ندارد

معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان گفت: هیچکدام از بنا‌های تاریخی استان، به غیر از تکیه معاون الملک که برای آن هم اقدامات حفاظتی انجام داده ایم، در معرض خطر جدی سیل قرار ندارند.

اکبر رضایی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به احتمال وقوع سیل در کرمانشاه و تعدادی از شهرستان‌های استان، اظهار کرد: از چند روز پیش برنامه‌ریزی‌های لازم برای حفاظت از بنا‌ها و آثار تاریخی استان انجام دادیم. طی بررسی‌هایی که داشتیم هیچ کدام از بنا‌های تاریخی استان در معرض خطر جدی تخریب ناشی از سیل قرار ندارند.

معاون میراث فرهنگی استان اضافه کرد: تنها بنای تکیه معاون الملک در صورت طغیان رودخانه آبشوران در معرض خطر سیل قرار دارد که برای آن هم اقدامات حفاظتی همچون مسدود کردن مسیر روان آب‌ها و استقرار پمپ‌های اضافی جهت جلوگیری از آسیب به بنا را انجام داده‌ایم.

به گفته معاون میراث فرهنگی استان در بارش‌های شدید هفته گذشته در استان ۳۲ اثر و بنا دچار آسیب شدند.

۲۵ هزار نفر از جمعیت لرستان در خطر سیلاب هستند

استاندار کرمانشاه گفت: بیش از ۲۵ هزار نفر از جمعیت استان در معرض خطر سیلاب قرار دارند.

به گزارش خبرنگار ایسنا، هوشنگ بازوند در جلسه ستاد بحران استان کرمانشاه که امروز (یازدهم فروردین) با حضور اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از وزرا برگزار شد، با بیان اینکه موج اول بارندگی‌های امسال استان کرمانشاه از چهارم فروردین آغاز شد و تا هشتم ادامه داشت، افزود: در موج اول تقریبا در تمام استان آبگرفتگی داشتیم، اما شدت آبگرفتگی در مناطقی از جمله سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین بیشتر بود.

وی ادامه داد: خوشبختانه با تدابیری که از قبل اندیشیده شده بود کانکس‌های زلزله زدگان تخلیه شد و مشکلی از نظر تلفات جانی در این مناطق رخ نداد.

وی با بیان اینکه موج جدید بارش‌های شدید امسال استان کرمانشاه از ۹ فروردین آغاز شده و تا صبح امروز ادامه داشته، عنوان کرد: در پیک این بارش‌ها ۱۴۰ تا ۱۵۰ میلیمتر بارندگی در مدت ۲۴ ساعت خواهیم داشت که این امر خطر سیلاب را به همراه دارد.

بازوند با اشاره به اینکه جلسات ستاد بحران نیز به همین منظور از قبل در استان برگزار شده و بیش از ۶۴۰ مصوبه داشته، گفت: دستگاه‌های مختلف موظف به اجرای این مصوبات هستند.

وی با بیان اینکه ۶۶۸ روستا در استان احتمال وقوع سیل دارند، افزود: در مناطق روستایی بیش از ۱۴ هزار خانوار و در منطقه شهری نیز بیش از پنج هزار خانوار و در مجموع ۲۵ هزار نفر در استان در معرض سیلاب هستند.

استاندار کرمانشاه اضافه کرد: در نقاطی که احتمال سیل بیشتر است، ادوات و ماشین آلات از جمله بیل مکانیکی، لودر، جرثقیل و. در نظر گرفته شده است.
بازوند درباره اماکن در معرض خطر سیلاب نیز افزود: ۸۵۶ مدرسه، ۹۰۰ سالن ورزشی و ۲۹۷ مسجد در معرض خطر قرار دارند.

وی اشاره‌ای هم به ۱۰ سد استان کرمانشاه با ظرفیت یک میلیارد و ۳۵۲ میلیون مترمکعب داشت و افزود: از این میزان هم اکنون یک میلیارد و ۲۰۶ میلیون متر مکعب آب از حجم مخازن سد‌های استان پر شده و ۱۴۵ میلیون متر مکعب ظرفیت خالی داریم.

به گفته این مسئول، هم اکنون کمیته تخصصی تنظیم آب سد‌های استان تشکیل شده و ۵۳۰ متر مکعب آب در ثانیه رهاسازی می‌شود.

وی با بیان اینکه بارندگی‌های گذشته نیز خساراتی برای استان به دنبال داشت، یادآور شد: بیشترین خسارات را در بخش زیرساخت‌های وزارت نیرو و حوزه کشاورزی داشتیم.

استاندار کرمانشاه با اشاره به آسیبی که به برخی از روستا‌ها وارد شده، عنوان کرد: هم اکنون آب ۱۵ روستای ثلاث باباجانی همچنان قطع است و آبرسانی سیار برای آن‌ها انجام می‌شود.

وی با اشاره به تخریب حدود ۳۰۰ پل و آبراه در استان کرمانشاه در جریان بارندگی گذشته، افزود: اکثر این پل‌ها در جاده‌ها و راه‌های روستایی استان قرار دارد.

وی با بیان اینکه مردم کمک‌های دولت را در جریان زلزله، بازسازی، ابلاغ اعتبارات و تسهیلات فراموش نمی‌کنند، افزود: امیدواریم در جریان سیلاب اخیر نیز شاهد حمایت‌های دولت از مردم کرمانشاه باشیم.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین