|
|
امروز: شنبه ۲۲ دی ۱۴۰۳ - ۰۴:۱۳
کد خبر: ۲۵۷۲۵۳
تاریخ انتشار: ۱۰ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۷:۱۲
با توجه به اخطاریه اداره کل هواشناسی استان مبنی بر ورود و فعالیت سامانه بسیار قوی بارشی از شنبه عصر تا عصر سه شنبه در استان البرز، بارش‌ها شدید و رگباری همراه با رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات و دامنه‌ها و جاده‌های کوهستانی بارش‌ها به صورت برف و باران و رعد و برق خواهد بود.
 مدیرکل مدیریت بحران استانداری البرز گفت: با توجه به ورود سامانه بارشی از شنبه عصر تا عصر سه شنبه در استان البرز، از فرمانداران، شهرداران و اعضای شورای مدیریت بحران استان انتظار می‌رود که تدابیر پیشگیرانه را اتخاذ کنند.

 مهدی مهرور با اعلام این خبر گفت: با توجه به اخطاریه اداره کل هواشناسی استان مبنی بر ورود و فعالیت سامانه بسیار قوی بارشی از شنبه عصر تا عصر سه شنبه در استان البرز، بارش‌ها شدید و رگباری همراه با رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات و دامنه‌ها و جاده‌های کوهستانی بارش‌ها به صورت برف و باران و رعد و برق خواهد بود.

مهرور افزود: بر همین اساس از فرمانداران، شهرداران و اعضای شورای مدیریت بحران استان انتظار می‌رود که تدابیر پیشگیرانه را اتخاذ کنند.

وی ادامه داد: بنابراین با توجه به بارش‌ها، آب گرفتگی معابر شهری، اختلال در تردد از جاده‌های استان به ویژه جاده چالوس و معابر منطقه طالقان، سیلابی شدن رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، ریزش سنگ و احتمال سقوط بهمن مورد انتظار است.

مهرور تصریح کرد: باید آمادگی اعضا شورای هماهنگی مدیریت بحران شهرستان‌ها به منظور مقابله با جاری شدن سیل، رعد و برق، وزش باد شدید، ریزش کوه و یا هرگونه حادثه احتمالی حفظ شود.

این مسئول اضافه کرد: انجام اقدامات بازدارنده و بلادرنگ از جمله صدور پیش آگاهی از طریق رسانه‌های محلی (استانی و شهرستانی) و مسئولان محلی برای ساکنین مناطق تحت تأثیر خصوصاً کشاورزان، دامداران، عشایر و حاشیه نشینان رودخانه‌ها از جمله الزامات است.

وی گفت: بر عدم اسکان و توقف در بستر و حریم رودخانه‌ها، مکان‌های مرتفع و تپه‌ها، زیر درختان، سیم برق هوایی، لوله‌ها، فنس‌های فلزی و پهنه‌های آبی و همچنین خودداری از چرای دام در مراتع و دامنه کوه‌ها تاکید می‌شود.

مهرور افزود: لایروبی قنوات، رودخانه‌ها، کانال‌ها، انهار و زیر پل‌ها و همچنین رفع آبگرفتگی معابر درون شهری و جاده‌های برون شهری مورد تاکید است.

وی خاطرنشان کرد: خودداری از سفرهای غیرضروری در جاده‌های کوهستانی و دامنه‌های پرشیب به دلیل احتمال ریزش سنگ و پیش‌بینی مکان‌های امن جهت اسکان موقت (تا رفع شرایط اضطراری) ضرورت دارد.

مهرور ایجاد هماهنگی بین نیروی انتظامی، دستگاه‌های امدادی، ایمنی، خدماتی و نیروهای مردمی را از اهم امور دانست.

وی بر پیش بینی مکان‌های امن جهت اسکان موقت (تا رفع شرایط اضطراری)، حفظ آمادگی مراکز درمانی و پایگاه‌های امدادی، حفظ آمادگی شرکت‌های خدماتی (آب و فاضلاب شهری و روستایی، برق، گاز، تلفن همراه و ثابت، آب منطقه‌ای و برحضور فرمانداران و شهرداران در محل کار و حفظ آمادگی مدیریت بحران شهرستان و شهرداری‌ها و بخشداران و دهیاران در روستاها تاکید کرد.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین