|
|
امروز: چهارشنبه ۰۷ آذر ۱۴۰۳ - ۰۳:۳۱
کد خبر: ۲۵۶۸۱
تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۰
دکتر انوشیروان محسنی بندپی درباره روند پوشش بیمه همگانی برای ایرانیان اظهار کرد: بررسی‌ها حاکی از این بود که 30 تا 40 درصد ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی در حاشیه کلانشهرها بیمه ندارند. شمار این افراد در استان تهران به 800 هزار نفر می‌رسید.
مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران در پاسخ به پرسشی درباره اجباری شدن بیمه همگانی عنوان کرد: فعلا آیین‌نامه بیمه همگانی و اجباری را از دولت پس نگرفته‌ایم. در آیین نامه ابزار کنترلی و ضوابطی برای این امر معین کرده‌ایم. منتظر مانده‌ایم تا روند اختیاری ثبت نام شکل بگیرد و بعد وارد ضوابط اجباری شویم.

دکتر انوشیروان محسنی بندپی  درباره روند پوشش بیمه همگانی برای ایرانیان اظهار کرد: بررسی‌ها حاکی از این بود که 30 تا 40 درصد ساکنان سکونتگاه‌های غیررسمی در حاشیه کلانشهرها بیمه ندارند. شمار این افراد در استان تهران به 800 هزار نفر می‌رسید.

وی افزود: متاسفانه به این دلیل که با معضل فقر، بیکاری و آسیب‌پذیری در میان حاشیه‌نشین‌ها روبرو هستیم، بعضا این افراد اندام نحیفی دارند و برای پذیرش انواع بیماری‌ها مستعدند، بنابراین لازم است از مراقبت‌های اولیه برخوردار شوند.

محسنی بندپی با بیان اینکه در راستای برخورداری همه این افراد از بیمه همگانی، در نهایت سامانه‌ای طراحی و ثبت‌نام ایرانیان فاقد هرگونه پوشش بیمه‌ از اول اردیبهشت‌ماه آغاز شد اظهار کرد: تقریبا پایان خرداد ماه بود که ثبت نام اولیه به اتمام رسید و عملیات صدور دفترچه را آغاز کردیم.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران اعلام کرد: تا کنون بیش از شش میلیون و 300 هزار نفر در سامانه ثبت نام و از این تعداد بیش از چهار میلیون و هشتصد هزار نفر دفترچه‌های خود را تحویل گرفته‌اند. این روند همچنان ادامه دارد تا افرادی که هنوز دفترچه خود را دریافت نکرده‌اند نیز اقدام کنند.

وی با بیان اینکه بخشی از روستائیان نیز مهاجرت کرده و به شهرها آمده‌اند و نیازی به دفترچه بیمه روستائی ندارند گفت: در حال اتخاذ تدابیری هستیم که یکی از این دو دفترچه در دسترس این افراد قرار بگیرد و همپوشانی نداشته باشد.

محسنی‌بندپی در پاسخ به پرسشی درباره اجباری شدن بیمه همگانی عنوان کرد: فعلا آیین‌نامه بیمه همگانی و اجباری را از دولت پس نگرفته‌ایم. در آیین نامه ابزار کنترلی و ضوابطی را برای این امر معین کرده‌ایم. به عنوان مثال هر کس بخواهد ازدواج کند، گواهی پایان خدمت دریافت کند، در مدرسه یا دانشگاه ثبت نام و انتخاب واحد انجام دهد، گذرنامه بگیرد و مانند آن حتما ناچار به ارائه دفترچه بیمه‌ خود باشد.

مدیرعامل سازمان بیمه سلامت ایران افزود: منتظر مانده‌ایم تا روند اختیاری داشتن شکل بگیرد و بعد وارد ضوابط اجباری شویم زیرا معتقدیم برخی خدمات که در راستای رویکرد سلامت محوری و با هماهنگی وزارت بهداشت از جمله واکسیناسیون و ... انجام می‌شود باید برای همگان باشد و هرکس در این کشور زندگی می‌کند باید خدمات عمومی را در سامانه نظام سلامت دریافت کند.

وی با بیان اینکه اجباری شدن بیمه همگانی را دنبال می‌کنیم تا مصوب شود، درباره زمان ثبت نام در سامانه بیمه اختیاری گفت: ثبت نام ادامه دارد تا زمانی که آمارهای ثبت نامی در سامانه کاهش محسوسی یابد که در این صورت سامانه را متوقف می‌کنیم و از افراد باقی‌مانده می‌خواهیم تا همراه مدارک به ادارات کل بیمه سلامت مراجعه کنند.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین