کد خبر: ۲۵۶۴۸۲
تاریخ انتشار: ۰۲ فروردين ۱۳۹۸ - ۱۸:۵۲
نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با طرح ادعاهایی خصمانه علیه کشورمان گفت که آمریکا قصد اعطای معافیت از تحریم‌ها علیه ایران را ندارد.
 نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با طرح ادعاهایی خصمانه علیه کشورمان گفت که آمریکا قصد اعطای معافیت از تحریم‌ها علیه ایران را ندارد.

به گزارش ایسنا، برایان هوک نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران در گفت‌وگوی تفصیلی با نشریه نشنال امارات با تکیه بر ادعای واهی حمایت مالی ایران از حزب‌الله لبنان مدعی شد که تحریم‌های واشنگتن علیه تهران کمک ۷۰۰ میلیون دلاری سالانه ایران به حزب‌الله را محدود خواهد کرد.

هوک با تاکید بر اینکه آمریکا مصمم به ادامه فشارها بر حزب‌الله است، این جنبش مقاومت را تروریستی خواند و گفت: پیام ما به لبنان این است که حزب‌الله از نظرمان یک سازمان تروریستی است و با حرکت در مسیر جنگ با اسرائیل جان مردم لبنان را به خطر می‌اندازد.

این مقام آمریکایی همچنین به موضوع معافیت چند کشور خریدار نفت ایران از تحریم‌های آمریکا پرداخت و گفت که واشنگتن قصد اعطای معافیت مجدد یا مستثنی کردن کشوری از تحریم‌ها علیه تهران را که از ماه نوامبر بازگشته‌اند، ندارد.

وی در ادامه گفت که پس از کنفرانس ورشو تحرک تازه‌ای (علیه ایران) ایجاد و کار گروه‌هایی با کشورهای عربی، اروپایی‌ها و اسرائیل برای مقابله با ایران در سطوح مختلف تشکیل شده است.

هوک بدون اظهار نظر درباره موضع جدید رئیس جمهور آمریکا مبنی بر حاکمیت رژیم صهیونیستی بر بلندی‌های جولان به تکرار ادعاهای واهی واشنگتن درباره حمایت مالی ایران از حزب‌الله پرداخت و مدعی شد: بر اساس برآوردهای ما جمهوری اسلامی سالانه به‌طور میانگین ۷۰۰ میلیون دلار به حزب‌الله کمک می‌کند اما ما فکر می‌کنیم که بهتر است این پول برای مردم ایران هزینه شود.

وی همچنین ادعای تلاش ایران برای ایجاد یک کریدور شیعی از طریق سازمان‌های شبه نظامی را مطرح کرد که به ادعای او، از بغداد تا بیروت ادامه و تهران بر آن کنترل دارد.

نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران با بیان اینکه تحریم‌ها علیه تهران میلیون‌ها دلار از درآمد نفتی این کشور را کاهش داده است، درباره تلاش‌ها برای دور زدن تحریم‌ها گفت: دولت ترامپ با هر دولتی که بخواهد تحریم‌های ما را نقض کند و حتی اگر احتمال نقض تحریم‌ها وجود داشته باشد، وارد مذاکره می‌شود. رویکرد دولت درقبال ایران با آنچه دولت‌های پیشین اتخاذ کرده بودند بسیار متفاوت است.

وی افزود: ما قصد اعطای معافیت یا مستثنی کردن کشوری از کمپین (فشار حداکثری بر ایران) خود را نداریم.

برایان هوک درباره چگونگی مقابله دولت آمریکا با آنچه نفوذ ایران در سوریه خواند در شرایطی که واشنگتن می‌خواهد نیروهایش را از سوریه خارج کند، گفت که این حضور ایران بر تصمیم آمریکا درباره اینکه چه تعداد و کجا نیروهایش را در سوریه حفظ خواهد کرد، تأثیرگذار است.

وی ادامه داد: ما وقتی درباره حضور آمریکا (در سوریه) صحبت می‌کنیم نقش ایران را نیز در نظر می‌گیریم. ما همچنین متعهد هستیم که اطمینان یابیم نیروهای مورد حمایت ایران از سوریه خارج می‌شوند که این بخشی از یک روند سیاسی غیر قابل بازگشت است.

این مقام وزارت امورخارجه آمریکا همچنین به روابط میان برخی کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی اشاره و ادعا کرد که سیاست خارجی ایران به بهبود روابط میان آنها کمک کرده است.

هوک در بخش دیگری از این گفت‌وگو بدون اشاره به سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا و متحدان منطقه‌ای‌اش در کشورهای خاورمیانه ایران را به نقش داشتن در یمن متهم کرد و مدعی شد که تهران از زمان آغاز جنگ یمن در سال ۲۰۱۵ تاکنون میلیون‌ها دلار به حوثی‌ها کمک کرده است.

وی در ادامه ادعاهای بی‌اساس خود گفت که آمریکا اجازه نمی‌دهد ایران کاری که در لبنان انجام داد را در یمن نیز انجام دهد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین