دریای خزر امسال در سواحل گیلان و مازندران 162 قربانی گرفت.
پرونده دریای مازندران با 97 غرقی بسته شد
مدیرکل پزشک قانونی مازندران گفت: در چهار ماه نخست امسال 97 نفر بر اثر غرقشدگی در دریای مازندران جان خود را از دست دادند، که این رقم در مقایسه با مدت مشابه سال قبل که تعداد متوفیات غرقشدگی 202 نفر بود، 52 درصد کاهش یافته است.
دکتر علی عباسی با اشاره به اینکه 77 درصد از غرق شدگان غیربومی هستند، تصریح کرد: از کل موارد غرقشدگی در چهار ماهه ابتدایی امسال 91 نفر مرد و 6 نفر زن بودند. همچنین از این تعداد57 درصد مجرد و 43 درصد متاهل هستند.
وی ادامه داد: در این مدت شهرستانهای نوشهر با 16، محمودآباد با 15 و بابلسر با 12 فوتی بیشترین موارد مرگ ناشی از غرق شدگی را داشتند، این در حالی است که شهرستان بهشهر تنها شهری است که هیچ گزارشی از مرگ بر اثر غرق شدگی در آن به ثبت نرسیده است.
مدیرکل پزشک قانونی مازندران گفت: بر اساس این گزارش، 52 نفر در 84 روز عادی، 24 نفر در 21 روز تعطیل و 21 نفر در 18 روز قبل از تعطیلات غرق شدهاند.
عباسی افزود: بیشترین آمار غرقیها در چهار ماه ابتدایی امسال با 23 نفر مربوط به تهرانیها و مازندران با 22 و خراسان رضوی با 12 نفر در رتبه بعدی قرار دارند.
عباسی اظهار داشت: بر اساس آمارها بیشترین ماهی که در آن غرق شدگی اتفاق افتاد به ترتیب مردادماه با 44 نفر، شهریور با 34 نفر، تیر با 15 نفر و خرداد با 4 مورد بود.
جان باختن 65 شناگر در آبهای گیلان
سرهنگ محمدرضا جعفری خیرخواه با بیان این خبر گفت: متاسفانه در 6 ماهه گذشته از سال در آبهای استان گیلان، 65 شناگر ناشی جان خود را فدای بیاحتیاطی کردند.
جعفری خیرخواه توجه نکردن مسافران به علایم هشداردهنده شنا ممنوع و تذکرات ماموران حاضر در سواحل را دیگر علتهای غرق شدگی اعلام و اظهار کرد: مسافران باید در بهرهبرداری از سواحل، در مناطقی که طرح سالمسازی در آن اجرا میشود حضور یافته و توصیههای پلیس و ناجیان غریق را جدی بگیرند.
وی اکثر غرق شدگیهای ثبت شده در استان گیلان را در شهرهای بندرانزلی، رودسر، رشت، رودبار، فومن، رضوانشهر، لنگرود، تالش و آستانه اشرفیه بیان و تصریح کرد: عمده جان باختگان به دلیل شنا در رودخانه و دریا جان خود را از دست دادهاند.