کد خبر: ۲۵۴۰۲۱
تاریخ انتشار: ۱۳ اسفند ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۸
از همین جا به تمام عرضه‌کنندگان و خودروسازهایی که تعهدات معوق دارند مخصوصاً خودروسازان کرمان موتور و کارمانیا تذکر می‌دهیم که در اسرع وقت نسبت به ایفای تعهدات خود برابر قرارداد و وفق ماده ۴ برابر قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو اقدام کنند و اگر این خودروسازان تا ۳ روز دیگر نسبت به این تذکر اقدام نکنند، طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.
 رییس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان از ارسال پرونده خودروسازی‌های بهمن موتور و کرمان موتور به تعزیرات خبر داد و گفت: به تمام عرضه‌کنندگان و خودروسازهایی که تعهدات معوق دارند، تذکر می‌دهیم که در اسرع وقت نسبت به ایفای تعهدات خود اقدام کنند.

 عباس تابش در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی وزارت صنعت، معدن و تجارت (شاتا) اظهار کرد: پرونده خودروسازی بهمن موتور به دلیل عدم ایفای تعهدات تحویل بسترن و هاوال حدود ۱۰ روز پیش به تعزیرات ارسال شده است.

او افزود: از همین جا به تمام عرضه‌کنندگان و خودروسازهایی که تعهدات معوق دارند مخصوصاً خودروسازان کرمان موتور و کارمانیا تذکر می‌دهیم که در اسرع وقت نسبت به ایفای تعهدات خود برابر قرارداد و وفق ماده ۴ برابر قانون حمایت از مصرف‌کنندگان خودرو اقدام کنند و اگر این خودروسازان تا ۳ روز دیگر نسبت به این تذکر اقدام نکنند، طبق قانون با آنها برخورد می‌شود.

اختصاص شکر با نرخ مصوب به تمام استان‌ها

رئیس سازمان حمایت از مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص بازار نیز با بیان اینکه طرح ویژه نظارت آغاز شده است، گفت: با توجه به اعلام وزارت جهاد کشاورزی و شرکت بازرگانی دولتی ایران، شکر به اندازه کافی به تمام استان‌ها تخصیص داده شده است و اگر استان‌ها به شکر مازاد هم نیاز داشته باشند، شرکت بازرگانی دولتی ایران و وزارت جهاد کشاورزی آمادگی تخصیص مجدد را به این استان‌ها دارند و از تمام استانداران محترم تقاضا دارم به عنوان مسئولین تنظیم بازار نسبت به جذب و نظارت بر توزیع این کالا دستورات لازم را صادر کنند.

تابش با اشاره به اینکه توزیع شکر از هفته گذشته آغاز شده است، عنوان کرد: شکر برای صنوف، صنعت و خانوار تأمین شده است و ما هیچ محدودیتی در عرضه شکر با قیمت مصوب نداریم و انتظار ما از اصناف این است که با توجه به این عرضه سریعاً نسبت به عرضه در فرایند و براساس مصوبات قیمت اقدام کنند.

او ادامه داد: همکاران ما در گشتهای مشترک بازرسی و گشتهای نظارتی، موجودی کالاهای اساسی در انبارهای اصناف را هم کنترل می‌کنند. کالاهایی که برای توزیع پایان سال تخصیص داده شده به هیچ عنوان نباید در انبارها بماند.

جریمه یک و نیم میلیارد تومانی یک مرغدار در سمنان

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان در خصوص عرضه مرغ با مصوبه تنظیم بازار به قیمت ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان گفت: این قیمت مورد توافق وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهاد کشارزی و بخش خصوصی مربوطه است و در کل استان‌ها فرایند را از مرغداری آغاز و تا عرضه کنترل می‌کنیم و هر عاملی که قیمت مصوب را رعایت نکرده باشد، تحت پیگرد قانونی قرار می‌گیرد و پرونده تخلف امروز در استان سمنان به مبلغ یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برای یک مرغداری تشکیل شد و این کار ادامه دارد.

تابش تاکید کرد: در خصوص عرضه سیب و پرتقال به تمام مردم اطمینان می‌دهیم این میوه‌ها به اندازه کافی در تمام استان‌ها ذخیره سازی شده است. با توجه به اینکه صادرات سیب و پرتقال هم ممنوع شد، هیچ دغدغه‌ای برای عرضه و کنترل بازار در شب عید نداریم و مردم نگران این مسئله نباشند.

او گفت: گوشت قرمز به اندازه کافی تأمین می‌شود و سیاست‌گذاری‌ها برای ادامه استفاده جامعه هدف از این کالا انجام شده است.

قیمت بلیت‌ها افزایش ندارد

رئیس سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان با تاکید بر اینکه قیمت بلیت‌های داخلی در سفرهای ریلی، زمینی و هوایی نسبت به سال گذشته تغییری نداشته است، گفت: به سازمان هواپیمایی تذکر داده‌ایم قیمت‌ها نسبت به شهریور ماه نباید هیچ تغییری داشته باشد و هر چه سریع‌تر باید پروازهای چارتری را تعیین تکلیف کنند.

تابش در پایان خطاب به اصناف و کسانی که در فرایند تجارت کالاهای شب عید مردم هستند گفت: برای بازرسان ما داشتن فاکتور خرید از فروشنده قبلی الزام است و چنانچه تخلفی انجام شده باشد و کسی اعلام کند فاکتور خرید ندارد، کل تخلف را برای آن حلقه منظور می‌کنیم و به تمام کسانی که در حلقه‌های تأمین و توزیع فعال هستند اعلام می‌کنم به طور حتم در زمان تحویل کالا فاکتور خرید هم همراه داشته باشند.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین