|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۴
کد خبر: ۲۵۲۲۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۳ - ۱۷:۳۵
فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: امسال دو مورد عملیات گروگانگیری مسلحانه در استان کرمان داشته‌ایم که هر دو با موفقیت پلیس به پایان رسید اما تعداد گروگانگیری در استان به جهت حجم عبور قاچاق موادمخدر نسبت به نرم کشور بیشتر است.
سردار حسین چناریان در جمع خبرنگاران در تشریح جزئیات عملیات آزادی گروگان در سیرجان اظهارکرد: در دوم مهرماه جاری توسط سامانه 110 با همکاران ما در سیرجان تماس گرفته شد که آدم‌ربایی مسلحانه در یکی از تالارهای برگزاری مراسم این شهرستان صورت گرفته که همکاران ما بلافاصله در محل حضور یافته و مشخص شد چهار نفر با یک خودرو در صحنه حضور یافته و صاحب تالار را به گروگان گرفته‌اند.

وی افزود: در حین پیگیری‌ها، منتظر عکس‌العمل گروگانگیران بودیم که بعد از پنج ساعت تماس گرفته و در مرحله اول درخواست 800 میلیون تومان پول به ازای آزادی این فرد داشتند و بعد از چند ساعت یک میلیارد تومان درخواست کردند.

چناریان تصریح‌کرد: گروگانگیران درخواست تبدیل این مبلغ به سکه یا دلار را داشته و تاکید می‌کردند پلیس در جریان گروگانگیری قرار نگیرد.

وی با اشاره به اینکه مجرمان کار حرفه‌ای انجام داده و سرنخی از خود به جا نگذاشته بودند، تصریح‌کرد: این افراد از مکان‌های مختلف در استان تماس گرفته و پیگیری درخواست‌هایشان بودند.

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: همکاران ما بعد از 48 ساعت کار اطلاعاتی مداوم و خستگی‌ناپذیر، هشت ساعت قبل از عملیات نقطه حضور گروگانگیران و گروگان را با اطمینان در یکی از نقاط شهر سیرجان پیدا کردند.

وی افزود: در این مرحله طراحی عملیات آزادسازی گروگان انجام و مشخص شد که هدف اخاذی است و مجرمان از شیوه‌های خاص خود استفاده می‌کنند و شرایط ایجاب می‌کرد، تدابیر جدیدتری انجام شود.

چناریان تصریح‌کرد: سرهنگ ناظری جانشین فرماندهی استان برای شناختی که از منطقه داشتند به سیرجان رفته و با برگزاری جلسات و کار اطلاعاتی همکاران در شهرستان، جمع‌بندی انجام و وارد عمل شده و زمان را از دست ندادند.

وی بیان کرد: گروگانگیران چند ساعت قبل از عملیات ضرب‌العجل تعیین کردند که در صورت تحویل ندادن پول، گرو را می‌کشند و در این مرحله یگان ویژه استان وارد عمل شد و گروه آزادسازی گروگان ویژه این نوع عملیات‌ها که در ساختار یگان ویژه ناجا آموزش‌های لازم را دیده و تجریبات خوبی دارند، بلافاصله به سیرجان رسیدند.

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: فرمانده یگان ویژه با گروهی از همکاران کمتر از یک و نیم ساعت در سیرجان حضور پیدا کردند و یکی از نقاط قوت کار ما آمادگی لازم همکاران بود.

وی افزود: بدون کوچکترین شکست حفاظتی در کار اطلاعاتی، منطقه توسط سرهنگ ناظری بازدید و عملیات طراحی و با نام جواد الائمه(ع) نامگذاری شد که بحمدالله نتیجه گرفتیم.

چناریان تصریح‌کرد: در حین عملیات چند هدف مهم داشتیم و اولین هدف این بود که به مردم منطقه آسیب رسانده نشود و این تدبیر به خوبی در صحنه صورت گرفت.

وی بیان کرد: تا زمانی که عملیات آغاز و همکاران ما وارد خانه محل حضور مجرمان و گروگان شدند، عوامل بیرونی گروگانگیران اطلاعی از این موضوع پیدا نکرده بودند. در حالی که نیروهای ما از چند ساعت قبل در آن منطقه حضور داشتند و این نشان دهنده قابلیت، تجربه، تخصص پلیس و تدبیر فرماندهان و مدیران عملیات در صحنه است.

چناریان اظهارکرد: با شروع عملیات، سه نفر از گروگانگیران قصد خارج شدن را داشتند که یکی از آنها توسط گروگانگیر اصلی با شلیک گلوله مجروح شده و دو نفر دیگر نیز دستگیر شدند.

وی بیان کرد: این عملیات چهار ساعت به طول انجامید و همکاران ما با حوصله و درایت تلاش می‌کردند، گروگان را با سلامت آزاد کنند و در این شرایط سخت با موفقیت کار انجام شد و گروگانگیر اصلی به هلاکت رسید.

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: به مجموعه همکاران تبریک می‌گوییم که در هفته دفاع‌مقدس هنوز سلسله فداکاری‌ها و ایثارگری‌ها را در نجات جان مردم با این عملیات نشان داده و فرد گروگان آزاد شد.

وی افزود: رویکرد نیروی انتظامی و رسالت پلیس این است که برای جان مردم فداکاری کند و از مردم سیرجان تشکر می‌کنیم که با صبر و فداکاری همکاران ما را همراهی کردند و از مسئولان این شهرستان قدردانی می‌کنم.

فرمانده انتظامی استان کرمان در ادامه بیان‌کرد: امسال چند سری از این عملیات‌ها را در مقابله با اشرار و افراد مخل امنیت استان انجام داده ایم، اما به دلیل اهمیت عملیات روزگذشته، این موضوع را رسانه‌ای کردیم و از تلاش رسانه‌ها در انعکاس عملیات فداکارانه همکارانمان تشکر می‌کنم.

وی افزود: گروگانگیر اصلی در این حادثه فردی خارج از استان کرمان و دارای سابقه درگیری با ماموران در استان‌های همجوار بوده و سه نفر همدستان وی از استان کرمان بوده و هویتشان شناسایی شده است.

چناریان تصریح‌کرد: متوسط سن این افراد 30 سال بود و دو ماه روی این سوژه کار کرده بودند. فردی که به هلاکت رسید، سابقه و ویژگی‌های خاصی در حوزه جرائم خشن داشت و با کمترین تلفات این عملیات انجام شد.

وی در ادامه بیان‌کرد: در استان کرمان گروگانگیری عمدتا با رویکرد موادمخدر است و با انگیزه‌های باج‌خواهی و از نوع عملیات روز گذشته کمتر در استان داشته‌ایم.

چناریان تصریح‌کرد: امسال دو مورد عملیات گروگانگیری مسلحانه در استان کرمان داشته‌ایم که هر دو با موفقیت پلیس به پایان رسیده، اما تعداد گروگانگیری در استان به جهت حجم عبور قاچاق موادمخدر نسبت به نرم کشور بیشتر است.

وی درباره کیفر دستگیرشدگان گروگانگیری سیرجان گفت: این افراد تحویل دستگاه قضایی می‌شوند اما اینکه اخلال در نظم عمومی داشتند، درخواست اشد مجازات را از مسئولان قضایی برای این افراد داریم و می‌خواهیم حکم عادلانه، منصفانه و قاطع بدهند که کسی هوای چنین کارهایی در استان به سرش نزند.

چناریان تاکید کرد: برخورد با این مجرمان حتما بر سطح امنیت استان تاثیر دارد و دستگاه قضایی باید اشد مجازات را قائل شود.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین