کد خبر: ۲۵۱۷۶۲
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۹
برای نهادینه کردن فرهنگ کمک نکردن به متکدیان باید از ظرفیت‌های مختلف بهره ببریم که در این میان مدارس در بحث آموزش به دانش آموزان و اولیا، شهرداری، دانشگاه‌ها و مساجد نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای دارند.
 فرماندار تهران با اشاره به ادامه روند فعالیت مجتمع فوریت‌های اجتماعی و لزوم تقویت آن در آینده نزدیک گفت: برای کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند مشارکت شهروندان هستیم .

عیسی فرهادی  با اشاره به فراهم شدن همه امکانات و تجهیزات در مجتمع فوریت‌های اجتماعی برای جمع‌آوری متکدیان از سطح شهر تهران؛ گفت: با همکاری و تعامل دستگاه‌های ذیربط در این حوزه که نمایندگان انها در این مجتمع حضور دارند می‌توانیم جمع‌آوری متکدیان به عنوان یک اسیب اجتماعی در شهر تهران را در آینده نزدیک اجرایی کنیم.

وی افزود: در حوزه کاهش آسیب‌های اجتماعی نیازمند مشارکت شهروندان هستیم. اگر مردم قبول کنند که تکدی‌گری عملی زشت است و در دین اسلام هم نکوهیده شده و به متکدیان کمک نکنند، قطعاً حل این معضل بسیار سریع‌تر و آسان‌تر انجام خواهد شد.

وی ادامه داد: برای نهادینه کردن فرهنگ کمک نکردن به متکدیان باید از ظرفیت‌های مختلف بهره ببریم که در این میان مدارس در بحث آموزش به دانش آموزان و اولیا، شهرداری، دانشگاه‌ها و مساجد نقش بسیار تعیین‌کننده‌ای دارند.

به گفته وی، تکدی‌گری درآمد قابل توجهی برای متکدیان دارد، لذا تنها با مشارکت شهروندان مقابله با این آسیب اجتماعی به نتیجه خواهد رسید، در حقیقت هر جا شهروندان در بحث آسیب‌های اجتماعی حضور پیدا کرده‌اند، نتایج و اثرات خوبی به دنبال داشته است.

فرماندار تهران تلاش برای کاهش آسیب‌های اجتماعی را از وظایف دستگاه‌های مرتبط با این حوزه خواند و افزود: ۱۲ دستگاه طبق قانون شورای عالی اداری موظفند به این امور رسیدگی کنند و مجتمع فوریت‌های اجتماعی نیز با همین هدف تشکیل شد تا هماهنگی و تعامل میان این دستگاه‌ها ایجاد شود که امروز کار خود را دنبال می‌کند، اما باید تقویت شود تا به نتایج مطلوب دست پیدا کنیم.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین