|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۸
کد خبر: ۲۵۱۷۴۷
تاریخ انتشار: ۲۶ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۲:۵۸
در این بین، بانک ملی استرالیا انتظار دارد قیمت زغال سنگ کک شو در سال ۲۰۱۹ به ۱۸۵ دلار در هر تن می‌رسد که بالاتر از پیش‌بینی قبلی ۱۷۰ دلار است. این بانک قیمت زغال سنگ کک شو برای سال ۲۰۲۰ را ۱۵۸ دلار پیش‌بینی کرده است.
 بانک ملی استرالیا در پی تعطیلی معادن در برزیل و محدودیت‌های صادرات استرالیا و واردات چین، قیمت مورد پیش‌بینی برای سنگ آهن را ۱۸ دلار در هر تن نسبت به برآورد قبلی خود بالاتر برد.

 در گزارش "دورنمای مواد معدنی و انرژی" بانک ملی استرالیا آمده است: تعطیلی معادن سنگ آهن در برزیل – در واکنش به نگرانی‌های ایمنی پیرامون سدهای پسماند غیرایمن – احتمالاً رشد عرضه جهانی در سال ۲۰۱۹ را محدود خواهد کرد. در حالی که پیش از این انتظار می‌رفت بازار امسال دچار مازاد عرضه شود و اگرچه بخشی از عرضه از دست رفته با تولید بالاتر در معادن دیگر به خصوص در برزیل جبران خواهد شد، عرضه همچنان محدودتر خواهد بود.

در نتیجه بانک ملی استرالیا در پیش‌بینی قیمت سنگ آهن برای سال ۲۰۱۹ بازنگری کرد و آن را از برآورد قبلی ۶۲ دلار در هر تن به ۸۰ دلار افزایش داد. همچنین انتظار دارد قیمت سنگ آهن در سال ۲۰۲۰ به ۷۰ دلار بالغ شود در حالی که در گزارش قبلی خود این قیمت را ۶۰ دلار پیش‌بینی کرده بود. افت پیش‌بینی در مدت دو سال، به دلیل انتظارات برای رشد ملایم‌تر تقاضای چین است.

گروه بانکی ANZ استرالیا نیز پیش‌بینی کرده است کاهش تولید سنگ آهن ناشی از مشکلات معدنکاری برزیل به ۴۳ میلیون تن بالغ شود.

در این بین، بانک ملی استرالیا انتظار دارد قیمت زغال سنگ کک شو در سال ۲۰۱۹ به ۱۸۵ دلار در هر تن می‌رسد که بالاتر از پیش‌بینی قبلی ۱۷۰ دلار است. این بانک قیمت زغال سنگ کک شو برای سال ۲۰۲۰ را ۱۵۸ دلار پیش‌بینی کرده است.

محدودیت‌ها از سوی واردکنندگان و صادرکنندگان بزرگ، ابهامات قابل توجهی را در دورنمای زغال سنگ ایجاد کرده است. صادرات زغال سنگ متالورژیکی کوییزلند به دلیل اختلافات رگولاتوری که روی اپراتور زیرساخت ریلی تأثیر گذاشته، محدود شده است. واردات چین نیز به دلیل سهمیه غیررسمی که هدف آن تقویت تولید داخلی بوده، محدود شده است.

بر اساس گزارش پلاتس، گروه بانکی ANZ نیز سیاست چین را عامل تأثیرگذار روی قیمت زغال سنگ خوانده است. این بانک در گزارش خود اعلام کرد: واردات چین از مارس بهبود یافته در حالی که واردات سالانه در بحبوحه رشد تولید داخلی، پایین مانده است.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین