گروه دوم کسانی هستند که دنبال منافع شخصی خود هستند، همه اش دنبال منافع خود میروند و کاری به سایر مسائل ندارند، این افراد نیز به انقلاب ضربه میزنند و خطر دارند.
در همین زمینه بخوانید
ارسال نظر
به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛ این مرجع تقلید روز چهارشنبه در جلسه درس خارج فقه خود در مسجد اعظم قم، بیان کرد: سه گروه هستند که میتوانند از داخل به انقلاب ضربه وارد کنند، نخست گروهی که نغمه اختلاف را سر میدهند و دعوت به اختلاف میکنند، در نتیجه طرفداران اختلاف از عوامل تزلزل نظام میشوند.
وی ادامه داد: گروه دوم کسانی هستند که دنبال منافع شخصی خود هستند، همه اش دنبال منافع خود میروند و کاری به سایر مسائل ندارند، این افراد نیز به انقلاب ضربه میزنند و خطر دارند.
وی افزود: گروه سوم که به انقلاب ضربه میزنند، افراد تندور هستند که در اثر تندوری، اکثریت مردم را از انقلاب جدا میکنند، اکثر مردم طرفدار تندورها نیستند، اما تندورها میتوانند اکثر مردم را از انقلاب جدا کنند.
آیت الله مکارم شیرازی با اشاره به این که در قرآن و روایات، مسلمانان امت معتدل معرفی شده اند، گفت: آنهایی که تندوری میکنند، انسانهای علاقهمند به اسلام و انقلاب هستند، اما راه را اشتباه میروند و این اشتباه باعث میشود اکثریت مردم از انقلاب جدا شوند و بگویند اگر اسلام این است ما نمیتوانیم و این ضرر سنگینی دارد.
وی بیان کرد: مانند کسانی که در ایام عزاداری سید الشهدا (ع) قمه میزنند آنها عاشق امام حسین (ع) هستند، اما راه را اشتباه میروند، تندروها هم علاقه به انقلاب دارند، اما راه را اشتباه میروند که خطرناک است.
وی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب قبل از راهپیمایی ۲۲ بهمن با صراحت فرمودند؛ شعارهای اختلاف انگیز و شخصی ندهید، اما در همین راهپیمایی قم عدهای چه شعارهایی دادند، با این که رهبر معظم انقلاب فرموده بودند مراقب باشید.
این مرجع تقلید گفت: این تندرویها خیلی ضرر دارد، اینها راه را اشتباه میروند.
وی افزود: خطری از ناحیه دشمن بیرونی ما را تهدید نمیکند، ۴۰ سال گذشت و دشمنان هرچه کردند معلوم شد به جایی نمیرسند و ما از داخل خطر افراد تفرقه افکن، افراد منفعت جو و افراد تندرو را خواهیم داشت.
وی ادامه داد: امید است انقلابی که برای آن این همه خون شهید بر زمین ریخته شده و فداکاریهای بسیاری برای آن صورت گرفته است، با هوشیاری و رعایت دستورات اسلام تا ظهور امام زمان (عج) حفظ و تحویل آن حضرت شود.
آیت الله مکارم شیرازی در بخش دیگری از سخنان خود گفت: متاسفانه در زمانی زندگی میکنیم که به وسیله فضایهای آلوده مجازی، خیلیها درمورد خیلیهای دیگر بدگویی میکنند و کم کم قبح این کار در حال ریختن است.
وی با بیان این که ایمان برتر آن است که اخلاق انسان خوب باشد و با حسن خلق با مردم رفتار کند، افزود: اسلام دین اجتماعی به تمام معنا است و اگر این دو دستور اجرا شود و مردم از زبان و دست یکدیگر در امان باشند و با حسن خلق با هم رفتار کنند، جامعه اصلاح میشود.
وی ادامه داد: ۱۴۰۰ سال قبل برنامه نوشته شده و ما از آن غافل هستیم و در اثر کج خلقی دچار چه مشکلاتی میشویم.
این مرجع تقلید گفت: بد اخلاقی سبب مفاسد بسیاری حتی قتل میگردد و خانوادهها را از هم فرومی پاشد در حالی که جامعه دارای حسن خلق سعادتمند میشود.