کد خبر: ۲۵۰۶۷۷
تاریخ انتشار: ۱۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۴
البته در ۴۰ سال اخیر دو بررسی مصرف کشوری در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ به همت متخصصان و کارشناسان باتجربه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور انجام پذیرفت و سومین بررسی جامع الگوی مصرف و وضعیت تغذیه‌ای خانوار نیز در دهه ۹۰ در شهرها و روستاهای کشور در حال انجام است.
رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای وصنایع غذایی کشور ضمن تبریک چهلمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، کاهش شیوع نا امنی غذایی در ۴۰ ساله اخیر را از دستاوردهای مهم انقلاب اسلامی در حوزه غذا وتغذیه عنوان کرد.

 دکتر هدایت حسینی با اعلام این خبر اظهار کرد: نتایج حاصل از مطالعه بررسی مصرف که توسط انستیتو تغذیه‌ایران در سال ۱۳۴۷ انجام شده بود حاکی از ۴۵ درصد کمبود انرژی دریافتی، ۳۵ درصد کمبود پروتئین دریافتی، ۶۶ درصد کمبود کلسیم دریافتی، ۹۵ درصد کمبود ویتامین آ دریافتی، ۸۸ درصد کمبود ریبوفلاوین دریافتی و ۹۰ درصد کمبود ویتامین ث دریافتی بود.

وی در ادامه گفت: البته در ۴۰ سال اخیر دو بررسی مصرف کشوری در دهه‌های ۷۰ و ۸۰ به همت متخصصان و کارشناسان باتجربه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور انجام پذیرفت و سومین بررسی جامع الگوی مصرف و وضعیت تغذیه‌ای خانوار نیز در دهه ۹۰ در شهرها و روستاهای کشور در حال انجام است.

رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور با اشاره به ارتقای امنیت غذایی کشور در سال‌های اخیر افزود: نتایج حاصل از این گزارش‌ها نشان می‌دهد که شیوع ناامنی غذایی در کشور بر اساس انرژی دریافتی در ۴۰ سال اخیر تقریباً به نصف کاهش‌یافته است. همچنین روند کاهشی در کمبود دریافت پروتئین و ویتامین‌های آ، نیاسین و ریبوفلاوین به‌صورت قابل‌توجهی مشاهده می‌شود.

بنا بر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر هدایت حسینی در خاتمه سخنان خود با بیان این مطلب که ارتقای امنیت غذایی در خانوارهای روستایی ایران چشمگیرتر از شهرها بوده است، خاطرنشان کرد: اختلاف میزان امنیت غذایی بین شهر و روستا در ۴۰ سال اخیر کمتر شده است که البته عواملی چون تغییر نسبت جمعیت شهری و روستایی، نظام مراقبت‌های بهداشتی و بهبود وضعیت راه‌های روستایی به این امر کمک شایانی کرده است.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین