کد خبر: ۲۴۹۵۵۹
تاریخ انتشار: ۱۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۴
مردم باوجود شرایط سخت حادثه سیل اخیر، به مسؤولان کمک می‌کردند که باید در نظر داشت، انقلاب اسلامی از همان روزهای ابتدایی بر مردم تکیه داشت و درهر جا که مردم و دولت در کنار هم بودند، موفق بودیم.
 رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر این‌که «باید کشاورزان و مردم آسیب دیده از حادثه سیل اخیر هر چه زودتر به زندگی عادی بازگردند» گفت: باید برنامه ریزی های لازم باتوجه به افزایش بارندگی ها و احتمال سیل در بهار سال آینده و همچنین اتخاذ تصمیمات درازمدت برای لایروبی رودخانه، آبخیزداری و وضعیت سیل بندها انجام شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید؛محمود واعظی شامگاه چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی مدیریت بحران استان خوزستان با قدردانی از تلاش همه مسئولان این استان در بسیج گسترده امکانات، امدادرسانی و اطلاع رسانی سریع در حادثه سیل اخیر تاکید کرد: اگر نتوانستیم به همه مطالبات مردم پاسخ دهیم، اما باید با چهره‌ای گشاده و بدون ظاهرسازی، مطالب و سخنان آنان را شنید که دراین صورت مردم با مسئولان همراهی می‌کنند.

وی با اشاره به تلاش‌های شبانه روزی استانداری خوزستان، حضور استاندار در بین مردم و همچنین بسیج و همکاری دستگاه‌های مختلف از جمله سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و بسیج در حادثه سیل اخیر، گفت: این همدلی و صمیمیت برای کمک به مردم بالاترین عبادت است و باید به وظایف خود به خوبی عمل کنیم.

وی تاکید کرد: مردم باوجود شرایط سخت حادثه سیل اخیر، به مسؤولان کمک می‌کردند که باید در نظر داشت، انقلاب اسلامی از همان روزهای ابتدایی بر مردم تکیه داشت و درهر جا که مردم و دولت در کنار هم بودند، موفق بودیم.

رئیس دفتر رئیس جمهور با تاکید بر این‌که «دولت و کشور به استان خوزستان بدهکار است و مردم این استان در دوران هشت سال دفاع مقدس با همه وجود از این آب و خاک مردانه دفاع کردند»، گفت: بارها شاهد حساسیت دکتر روحانی نسبت به این استان در مورد حادثه سیل اخیر و همچنین ریزگردها بودم و رئیس جمهوری همواره بر رسیدگی بیشتر به مسائل این استان تاکید دارند و ایشان بارها اعلام کردند که من در هشت سال جنگ تحمیلی با مردم خوزستان شبانه روز زندگی کردم که با همه کمبودها و امکانات اندک در مقابل دشمن متجاوز ایستادگی کردند و بلافاصله پس از حادثه سیل دستورات لازم برای پیگیری، امدادرسانی و جبران خسارت‌ها را صادر کردند.

وی با اشاره به حجم بالای بارندگی در زمان کوتاه در حادثه سیل اخیر و اقدامات جهادی، بسیجی و همگانی مسئولان استان خوزستان در پیشگیری و کاهش ابعاد حادثه سیل، افزود: خانه و زندگی مردم در این حادثه امن بود و در این اقدام بزرگ تلفات جانی نداشتیم و خسارت‌های مالی باید جبران شود.

وی تاکید کرد: قولی که عملی نمی‌شود را به مردم نمی‌دهم و با شرایط کنونی و سال آینده اقتصادی و بودجه‌ای کشور، برای پیگیری و انجام کمک‌های لازم، تلاش خواهد شد.

واعظی تصریح کرد: شرایط ما بگونه‌ای است که باید در داخل استان برنامه‌ریزی لازم انجام شود چراکه این استان در برخی بخش‌ها در حال رسیدن به خود کفایی است و بخش‌های دولتی و خصوصی باید با کمک یکدیگر در آبادانی و رفاه مردم تلاش کنند.

سید راضی نوری نماینده مردم شوش در مجلس شورای اسلامی نیز با اشاره به وقوع سیلاب در سال ۹۵ در شهرستان شوش اظهار کرد: بحث سیل در سال ۹۵ برای مردم شهرستان شوش رخ داد اما تا به امروز حتی یک ریال خسارت به مردم پرداخت نشده است: انتظار داریم تا سازمان برنامه و بودجه کشور، مصوبات را اجرایی کند و تن خواه گردانی را در اختیار مجموعه مدیریت بحران قرار دهد تا این مجموعه بتواند در چنین شرایطی به کمک این بودجه، اقدامات لازم را انجام دهد.

وی تصریح کرد: انتظار داریم تا نسبت به لایروبی رودخانه‌های خوزستان اقدام شود، زیرا بر اثر عدم لایروبی، دبی آب رودخانه بسیار کم شده است. امیدواریم این لایروبی‌ها در رودخانه‌ها انجام بگیرد تا شاهد مشکلات کمتری در بحث سیلاب‌ها باشیم.

وی ادامه داد: مساله آبخیزداری یکی از مسائل پراهمیت است که باید به آن توجه جدی شود. دولت بحث درختکاری و آبخیزداری را به بخش خصوصی واگذار کند تا با این کار مانع ورود گل و لای به پشت سدها شود، زیرا این موضوع به شرایط مخازن و ظرفیت آن کمک ویژه ای می‌کند. انتظار داریم دستورات ویژه‌ای داده شود تا توجه جدی به بحث ترمیم و بازسازی سیل بندهای استان شود، زیرا سیل بندها مشکل دارند و باید مورد بازسازی و ترمیم قرار بگیرند.


ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین