|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
کد خبر: ۲۴۹۱۶۹
تاریخ انتشار: ۰۸ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۸
بر اساس یک گزارش رویترز در این باره در ماه نوامبر، ادعا شده است: در پی تلاش ایران برای افزایش تأثیر خود در خاورمیانه و فراتر از آن، هکرهای ایرانی پشت پرده مسائلی همچون حملات سایبری و حملات آنلاین با اطلاعات دروغین قرار دارند.
آژانس امینت دیجیتال اتحادیه اروپا مدعی شد که ایران "حملات سایبری خود" را در صورت عدم موفقیت در پایبند نگه داشتن اتحادیه اروپا به توافق هسته‌ای گسترش می‌دهد.

 به نقل از رویترز، آژانس امنیت دیجیتال اتحادیه اروپا روز دوشنبه مدعی شد که احتمال دارد ایران در راستای بدتر شدن روابطش با قدرت‌های غربی "حملات سایبری" خود را گسترش دهد.

بر اساس یک گزارش رویترز در این باره در ماه نوامبر، ادعا شده است: در پی تلاش ایران برای افزایش تأثیر خود در خاورمیانه و فراتر از آن، هکرهای ایرانی پشت پرده مسائلی همچون حملات سایبری و حملات آنلاین با اطلاعات دروغین قرار دارند.

اتحادیه اروپا در ماه جاری در واکنش به آزمایش‌های موشکی ایران و آن‌چه "اقدامات خطرناک در خاک اروپا" خوانده، تحریم‌های علیه ایران وضع کرده است و این تحریم‌ها پس از امضای برجام، اولین تحریم‌های اتحادیه اروپا علیه ایران به شمار می‌رود.

آژانس امنیت دیجیتال و اطلاعات اتحادیه اروپا در این ادعا مطرح کرده است: تحریم‌های جدید احتمالاً ایران را وادار به افزایش شدت تهدیدات سایبری برای دستیابی به اهداف ژئوپولیتیک و استراتژیک آن در سطح منطقه خواهد کرد.

در ادعای این آژانس همچنین ادعا شده است که کشورهایی از جمله چین، روسیه و ایران «سه عامل سایبری توانمند و فعال در رابطه با جاسوسی اقتصادی هستند».

ایران، روسیه و چین ادعای آمریکا مبنی بر نسبت دادن حملات سایبری به دولت‌های آن‌ها را چندین بار رد کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، مدتی است که ایران در موارد متعدد به حملات سایبری متهم می‌شود این در حالی است که بسیاری از حملات سایبری به نهادهای دولتی و غیر دولتی کشورمان و حتی همپیمانان آمریکا از جمله آلمان از سوی آمریکا و رژیم صهیونیستی طرح ریزی و اجرا می‌شود.

اخیراً هم فرمانده سپاه محمد رسول‌الله (ص) تهران اتهام ایجاد اختلال سایبری در سیستم‌های اطلاعاتی را که از سوی آمریکا علیه سپاه مطرح شده بود، رد کرده و در پاسخ به سوال ایسنا مبنی بر این‌که «برخی کشورها همچون آمریکا اختلال سایبری در سیستم‌های اطلاعاتی و برخی بانک‌هایشان را متوجه سپاه می‌دانند» اظهار کرد: لشکر سایبری سپاه در فضای سایبر، اقداماتی نظیر حضور و رصد فضای سایبر، وبلاگ‌نویسی و اقدامات فرهنگی و اجتماعی و مانند اینها را انجام می‌دهد و به دنبال نفوذ سایبری نیست. ما این اتهام را به طور صددرصد رد می‌کنیم و آن را در شأن سپاه نمی‌دانیم.

علی حکیم جوادی - معاون وزیر ارتباطات - هم خاطرنشان کرد: ایران علیه هیچ کشوری حملات سایبری انجام نداده و نمی‌کند چرا که باور دارد نباید از فضای مجازی استفاده نامناسبی صورت بگیرد.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین