|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۱۱
کد خبر: ۲۴۸۱۱۸
تاریخ انتشار: ۰۱ بهمن ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۵
مرتضی رضایی در نشست خبری که امروز در حاشیه بازدید از چند واحد پرورش دام و طیور در شهرستان ورامین برگزار شد، اظهار کرد: هیچ کمبودی در تولید محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز و گوشت مرغ وجود ندارد و طی ۴۰ سال گذشته، همواره با تولید این محصولات روبه‌رو شده بودیم.
 معاون وزیر جهاد کشاروزی اعلام کرد: هیچ کمبود در محصولات پروتئنی از جمله گوشت و مرغ وجود ندارد و سرانه مصرف گوشت مرغ به ۲۹کیلوگرم در سال جاری رسیده است.

 مرتضی رضایی در نشست خبری که امروز در حاشیه بازدید از چند واحد پرورش دام و طیور در شهرستان ورامین برگزار شد، اظهار کرد: هیچ کمبودی در تولید محصولات پروتئینی از جمله گوشت قرمز و گوشت مرغ وجود ندارد و طی ۴۰ سال گذشته، همواره با تولید این محصولات روبه‌رو شده بودیم.

وی افزود: وضعیت دامپروی ایران در این ۱۴ دهه به گونه‌ای بوده است که به‌عنوان مثال در سال ۱۳۵۷، دو میلیون ۶۲۰ هزار تن شیر تولید می‌شد که در سال جاری، به ۱۰ میلیون و ۷۰۰ هزار تن یعنی ۴.۱ برابر آن سال‌ها رسید؛ هم‌چنین تولید گوشت قرمز از ۳۹۷ هزار تن در سال ۱۳۵۷ به ۸۶۰ هزار تن رسیده است.

معاون امور دام وزیر جهاد کشاورزی هم‌چنین درباره وضعیت تولید مرغ و تخم مرغ در ده‌های گذشته گفت: میزان تولید گوشت مرغ در سال ابتدای انقلاب اسلامی، ۱۶۰ هزار تن بود که امسال با رکوردشکنی مناسبی به ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن یعنی ۱۵ برابر آن سال‌ها رسیده است؛ هم‌چنین در سال ۱۳۵۷، ۱۶۰ هزار تن تخم مرغ و ۶۶۰۰ هزار تن عسل تولید می‌کردیم که میزان تولید آن‌ها در سال جاری، به ترتیب ۹۰۰ هزار تن و ۸۸ هزار تن رسیده است که در تولید تخم‌مرغ ۵.۶ برابر و در تولید عسل ۱۳.۳ برابر رشد داشته‌ایم.

وی درباره سرانه مصرف محصولات پروتیئنی این‌گونه توضیح داد: در سال جاری، سرانه مصرف شیر به ۱۱۵ کیلوگرم، گوشت قرمز به ۱۲ کیلوگرم، گوشت مرغ به ۲۹ کیلوگرم، تخم مرغ به ۱۱ کیلوگرم و عسل به یک کیلوگرم رسیده که با احتساب واردات گوشت قرمز و محصولات حوزه شیلاتی، هر ایرانی روزانه ۳۶ گرم پروتئین حیوانی مصرف می‌کند که نسبت به استانداردهای جهانی در وضعیت مناسبی قرار دارد.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین