|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۵:۳۸
کد خبر: ۲۴۷۲۸۴
تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۲۱
خوشبختانه پرستاران بیمارستان رضوی از لحاظ نوع پذیرایی و توجهی که در حوزه پزشکی دارند زبانزد هستند. تاحدی که در زمان برگزاری سمینار بزرگ پزشکان دنیا در این بیمارستان نقل شد پزشکی بیمارستان رضوی از کشور ایران جلوتر است.
 امام جمعه مشهد گفت: ما نمی‌خواهیم مسئولان گوش به حرف ما بدهند حداقل جای فکر به این مسایل را در ذهن خود باز کنند.

 آیت‌الله سیداحمد علم‌الهدی در مراسمی به منابست روز پرستار و تجلیل از پرستاران بیمارستان رضوی که در این بیمارستان برگزار شد درباره پرستار و جایگاه آن اظهار کرد: در آخرت، روزی که همه دست‌ها از همه امکانات کوتاه است و تنها دسترس انسان‌ها به اعمال و کردارشان در برابر خداست، تنها خدمات ایثارگرانه پرستاران، دستگیر آن‌ها در آن روز واقع خواهد شد.

وی افزود: در شغل پرستاری تنها مساله زحمات و خدمات در حوزه وظیفه حرفه‌ای که آن‌ها انجام می‌دهند، نیست آنچه ارزش به خدمات می‌دهد رابطه عاطفی، انسانی و ارزشمندی است که بین پرستار و بیمار برقرار می‌شود. آنچه که به شغل پرستاری ارزش می‌دهد انعکاس دو نگاه بیمار و پرستار در عرصه کار است. اگرچه که من دچار بیماری نشدم که این انعکاس نگاه بیمار و پرستار را درک کنم، اما زحماتی که این قشر برای همسر مرحومه‌ام که مدت زیادی در این بیمارستان بستری بود کشیده‌اند، نشانگر زحمات پرستاران بوده است.

علم‌الهدی ادامه داد: برهمین اساس دینی بر گردن من نسبت به خواهران پرستار بیمارستان رضوی است که بایستی از زحماتشان تشکر کنم. دو نکته در ارتباط با مسئولیت پرستاران در بیمارستان رضوی قابل تذکر است. نکته نخست وابستگی پرستاران به این بیمارستان به‌دلیل خادم امام هشتم بودن آن‌هاست. درواقع بهترین خادم امام رضا کسی است که خدمت‌گذار محضر امام هشتم باشد.

وی با بیان اینکه وجود تشکیلات بی‌نظیر در بیمارستان رضوی که متعلق به امام هشتم است یکی از مظاهر علی بن موسی الرضا است، خاطرنشان کرد: حضرت به پرستاران بیمارستان رضوی این افتخار را دادند که خادم ایشان باشند.

نماینده ولی فقیه در استان خراسان رضوی افزود: خوشبختانه پرستاران بیمارستان رضوی از لحاظ نوع پذیرایی و توجهی که در حوزه پزشکی دارند زبانزد هستند. تاحدی که در زمان برگزاری سمینار بزرگ پزشکان دنیا در این بیمارستان نقل شد پزشکی بیمارستان رضوی از کشور ایران جلوتر است.

امام‌جمعه مشهد تصریح کرد: حضرت زینب، الگوی مقاومت، حرکت و فعالیت زن مسلمان در عرصه سیاست بود و یک الگوی بی‌نظیری بود که در هیچ مکتب و فرهنگی نمونه وی پیدا نمی‌شود. روز ولادت حضرت زینب، روز پرستار لقب گرفت؛ چراکه پرستاری وی از بیمار در موقعیت‌هایی که اتفاق افتاد، الگوی پرستاری پرستار در عرصه ارائه خدمات ارزشمند در جامعه و مردم انقلابی ما است.

علم‌الهدی توضیح داد: متاسفانه در جریان مدیریت پزشکی و نظام درمانی و در تمام برنامه‌ها که در عرصه استخدامی، رسیدگی به پرستار و ... در کل کشور کسرها و نقص‌هایی وجود دارد که امید است مدیران حوزه وزارت بهداشت و درمان به این مساله توجه داشته باشند. درواقع این توصیه تنها محدود به این عرصه مدیریتی نیست بلکه در همه عرصه‌های مدیریتی قشرهای زحمت‌کش متاسفانه با بی‌توجهی خاصی روبه رو می‌شوند. ما نمی‌خواهیم مسئولان گوش به حرف ما بدهند حداقل جای فکر به این مسایل را در ذهن خود باز کنند.

وی تشریح کرد: پرستاران زحمتکش‌ترین قشر حوزه درمان هستند که متاسفانه مسئولان حوزه‌های مدیریتی گوناگون به همه ابعاد مدیریتی پزشکی توجه ندارند اینکه بار اصلی اجرای درمان و پزشکی روی دوش پرستاران است.

نماینده ولی‌فقیه در استان اظهار کرد: در این زمینه برخی بی‌عنایتی‌ها به‌چشم می‌خورد که از اخلاق دینی و اسلامی ما دور است. نکته مهمی که بایستی در رابطه با طب سنتی بیان کرد این است که ما طب اسلامی نداریم بلکه دارای طب سنتی هستیم بنابراین نباید این دو را با هم ادغام کرد. باید توجه داشت تشخیص بیماری، جریانی فنی و تخصصی خاص است که نیاز به تشخیص متخصص دارد.

وی با بیان اینکه ائمه در هنگام بیماری به طبیب خارجی مراجعه می‌کردند ادامه داد: تشخیص بیماری تخصص خاص پزشکی است. در درمان تشخیص درجه اول و تصویب دارو در مرحله دوم قرار دارد، اما از همه مهمتر اجرای درمان است که اجرای آن به دست پرستاران انجام می‌شود.



منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین