کد خبر: ۲۴۷۱۲۳
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۴
مرعشی محلی نگری یک نماینده مجلس را نه تنها مشکل نمی داند، بلکه معتقد است: مردم اتفاقا از نماینده مجلس توقع داشته و مطالبه می کنند که مسایل محلی آنان را پی گیری و حل و فصل کنند.
 سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی معتقد است ' برای حل رفع نقص در روند قانونگذاری در کشور باید به تشکیل مجلس دوم فکر کنیم' .

«حسین مرعشی» گفت: مجلس دوم می تواند تحت عنوان «مجلس نخبگان» یا «مجلس سنا» و از ادغام و ترکیب مجلس خبرگان رهبری، مجمع تشخیص مصلحت نظام و برخی نهادهای دیگری که قانونگذاری می کنند، تشکیل شود که انتخابات آن می تواند استانی برگزار شود.

نمایندگان مجلس شورای اسلامی طرحی را در مجلس تدوین کرده و به کلیات آن رای داده اند که در صورت قانون شدن، انتخاب نمایندگان پارلمان به صورت استانی برگزار می شود، مدلی از انتخابات که دولت هم با آن موافق است؛ این در حالی است که لایحه جامع انتخابات را نیز در دولت در حال بررسی و نهایی شدن است و تا چند هفته دیگر به مجلس شورای اسلامی ارائه می شود.
مرعشی با استانی شدن موافق نیست و معتقد است که «انتخاب نماینده های مجلس به همین شکل کنونی باقی بماند، بهتر است»

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی در تعریف «مجلس دوم» به خبرنگار سیاسی ایرنا گفت: اگر در کشور نقص داریم باید به فکر تشکیل مجلس دوم باشیم، نه این که شیوه انتخابات نمایندگان مجلس را تغییر دهیم.

مرعشی اظهارداشت: با استانی شدن انتخابات مردم در شهرستان های کوچک با نمایندگان خود زندگی می کنند؛ ما نباید شهرهای کوچک را پیش پای مردم شهرهای بزرگ قربانی کنیم.
او تاکید کرد: هر شهرستان و یا چند شهرستان که یک حوزه انتخابیه محسوب می شود، باید نماینده مستقل و مختص خود را داشته باشد.

مرعشی محلی نگری یک نماینده مجلس را نه تنها مشکل نمی داند، بلکه معتقد است: مردم اتفاقا از نماینده مجلس توقع داشته و مطالبه می کنند که مسایل محلی آنان را پی گیری و حل و فصل کنند.

سخنگوی حزب کارگزاران سازندگی گفت: اگر نمایندگان مجلس صرفا به دنبال مسایل کلان و ملی کشور بروند، از مشکلات مردم غافل شده و دیگر به مردم فکر نمی کنند، بلکه فقط به خودشان فکر می کنند.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین