|
|
امروز: جمعه ۱۸ آبان ۱۴۰۳ - ۰۷:۱۱
کد خبر: ۲۴۷۰۶۵
تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۷ - ۱۸:۳۸
ما توان ودانش لازم برای توسعه صلح آمیزانرژی هسته ای را داریم و غربی ها باید توجه کنند اگر به تعهدات خود در برجام عمل نکنند نباید انتظار بی جا از ایران داشته باشند و ما به تشخیص و اراده خود و در صورت نیاز می توانیم شرایط را تغییر دهیم.
 خانه ملت نوشت: رئیس کمیته فن آوری هسته ای کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی گفت:توان هسته ای و غنی سازی ما امروز بیشتر از زمان پذیرش برجام است و هر لحظه بخواهیم می توانیم فعالیت های خود را به حالت قبل باز گردانیم.

مجتبی ذوالنوری با اشاره به پیشرفت های اخیر هسته ای در روش های جدید غنی سازی برای نیروگاه تحقیقاتی تهران تصریح کرد: سوخت 20 درصد مورد نیاز نیروگاه تهران به روش جدید و مدرن و در چارچوب برجام تولید می شود وبر اساس تعهدات ما در برجام انجام می شود.

وی افزود:انباشت سوخت تولیدی باید با نظر و نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی باشد و ما طبق برجام اختیار انباشت آن را نداریم و در چارچوب قوانین بین المللی توسعه وتحقیق حق جمهوری اسلامی است وکسی اجازه ایجاد تشکیک در این حق مسلم را ندارد.

نماینده مردم قم در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد:اگر ما به حقوق هسته ای و برجامی خود نرسیم واروپایی ها خلاء نبود آمریکا را پر نکنند تولید انبوه سوخت برای مقاصد صلح آمریز را دنبال می کنیم چرا که امروز ما از مزایای بسیاری که در صنعت هسته ای وجود دارد بخاطر تعهدات برجامی محروم هستیم و اگر غربی ها به تعهدات خود عمل نکنند عقل حکم می کند که ما به صورت یکجانبه در برجام باقی نمانیم.

وی در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به پیام پیشرفت های اخیر هسته ای ایران برای غربی ها گفت:ما توان ودانش لازم برای توسعه صلح آمیزانرژی هسته ای را داریم و غربی ها باید توجه کنند اگر به تعهدات خود در برجام عمل نکنند نباید انتظار بی جا از ایران داشته باشند و ما به تشخیص و اراده خود و در صورت نیاز می توانیم شرایط را تغییر دهیم.

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس تاکید کرد: هنوز برای ما محرز نشده که اروپایی ها قصد اجرا نکردن تعهدات خود را دارند اما اگر شرایط به گونه ای پیش برود که منافع جمهوری اسلامی تامین نشود مجلس قانون اقدام متناسب و متقابل دولت جمهوری اسلامی ایران در اجرای برجام را پیگیری می کند که بحث انباشت و غنی سازی سوخت با خلوص بالا،لغو اجرای پروتکل الحاقی و تولید آب سنگین و حتا خروج از "ان پی تی " بنا به شرایطی  بخشی از آن است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین