|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۰۹
کد خبر: ۲۴۵۴۰۰
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۰
سعید جلیلی شامگاه سه شنبه در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی، گفت: در مسیر ۴۰ ساله انقلاب موانع جدی داشتیم که انتظار آن وجود داشت زیرا شیاطین در برابر همه حرکت های خوب می ایستند.
  نماینده رهبری در شورای امنیت ملی گفت: دشمن به دنبال توسعه فتنه زرد است که همان بزرگ نشان دادن مباحث کوچک و به حاشیه بردن مباحث اصلی جامعه است.

سعید جلیلی شامگاه سه شنبه در مراسم گرامیداشت حماسه ۹ دی، گفت: در مسیر ۴۰ ساله انقلاب موانع جدی داشتیم که انتظار آن وجود داشت زیرا شیاطین در برابر همه حرکت های خوب می ایستند.

وی ادامه داد: همواره فشارهای مختلفی بر کشور ما نیز وجود داشته و دشمنان نیز بیان می کنند و اینگونه نبوده که کاری را بتوانند انجام دهند و ندهند.

اهم سخنان سعید جلیلی بدین شرح است:

*دشمنان راهبردهای مشخصی را دنبال کردند که آن را به راحتی بیان می کنند اما نتیجه لازم را نگرفتند و نخواهند گرفت.

*دشمنان به دنبال فضای غبارآلود هستند و باید مراقب باشیم، دشمنان اولین گزینه را نظامی عنوان کردند که خودشان متوجه شدند نتیجه نخواهند گرفت و به دنبال راه جدید رفتند که همان پوشاندن و مانع از دیده شدن است.

* دستاوردهای انقلاب را نادیده گرفتن و آن را در جامعه پخش کردن حرکت جدید دشمنان است که با استفاده از ۲۵۰ شبکه ماهواره ای فضای روانی را ایجاد کند زیرا می داند موفقیت امروز حاصل نرم افزار انقلاب اسلامی است که باید به آن خدشه وارد کند.

*دشمنان می بینند که امروز تمدن جدید در حال شکل گیری است و تنها راه آنها پوشاندن است که یکی از دلایل فتنه ۸۸ بود.

*همین امروز کسانیکه مدافع دمکراسی بودند اعلام می کنند که هم پیمانان ما مستبدترین مردم منطقه هستند همان کسانیکه فرق صندوق رای و صندوق خرما را نمی دانستند.

*دشمن به دنبال زیرسوال بردن دستاوردهای انقلاب است و وظیفه ما نیز مقابله با این حرکت از طریق و روش های مختلف است.

* تمام ویژگی انقلاب نگاه کردن به قله ها است و به این دستاوردها قانع نمی شود.

* امروز دشمنان به دنبال ایجاد فتنه زرد هستند که مسائل اصلی به حاشیه می رود و مباحث کوچک بزرگ و فراگیر می شود.

* نباید اجازه داد که مسائل کوچک و حاشیه ای در جامعه بزرگ جلوه داده شود.

*دشمن به دنبال اسلام آمریکایی است زیرا اسلام ناب، نرم افزار انقلاب اسلامی است و امروز نیز می داند که باورهای گذشته برای ما به تجربه تبدیل شده است.

* این برجام باید در دانشگاه ها خوانده شود به عنوان یک مدل از رفتار طرف مقابل که در آن خواسته شده از ۱۰۰ حق انصراف بدهید که ۲۳ حق آن حق تحقیق و توسعه است.

*امروز اگر این موارد مطرح نشوند گروهی با تشویق خواستار توافق و برجام ۲ هستند که باید در خصوص اینگونه نظرها تفکر کرد که این تجربه ای که طی شد برای چی بود.

* امروز حرف از سقوط اخلاقی آمریکا می زنند که ملت ایران سابقه آن را دارند و یا بیان می کنند که برداشتن تحریم اولویت ما نبود در حالیکه شعار دادند که اگر بمانیم بقیه تحریم ها برداشته می شود.

*حافظه ملت به این روش پاک نمی شود و سرمایه ملت نیز با بتون تثبیت نمی شود، موضوع ما فرد نیست بلکه استفاده از تجربیات گذشته است نه اینکه آلزایمر سیاسی را به ملت تحمیل شود.

 نباید اجازه داد مسیر به گونه ای پیش برود که هزینه ملت افزایش یابد و تجربیات را دوباره تکرار کرد.

منبع: مهر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین