|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۱
کد خبر: ۲۴۱۰۰۱
تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۸:۱۳
رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: تهدیدات فرا روی ما به گونه‌ای است که دشمنان سعی می‌کنند افکار عمومی جامعه را به سمتی سوق دهند تا به دولت‌ها فشار آید.
 رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور گفت: تهدیدات فرا روی ما به گونه‌ای است که دشمنان سعی می‌کنند افکار عمومی جامعه را به سمتی سوق دهند تا به دولت‌ها فشار آید.

به گزارش ایسنا، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در پنجمین نمایشگاه صنعت بومی پدافند سایبری که در محل نمایشگاه بین‌المللی تهران آغاز به کار کرد با بیان اینکه در شرایطی هستیم که دو روند کلی توسعه و پیشرفت فناوری در حوزه‌های مختلف و تهدیدهای مرتبط با این فناوریها را در کشور و جهان شاهدیم، گفت: البته اینکه هر کشوری نسبت به این روندها چه موضع‌گیری‌هایی انجام می‌دهند به نوع حکومت و استراتژیهای آنها بازمی‌گردد.

وی ادامه داد: ورود فناوری اطلاعات هوش مصنوعی چند ویژگی را به سیستم می‌دهد که برخی از آنها عبارتند از انتقال حالت از سلولی به سیستمی و وجود فرآیند جهانی در آنها، قابلیت کاهش کنترل و نفوذ حکومت ها، اشراف اطلاعاتی، کنترل گریزی و شبکه ای شدن.

جلالی با بیان اینکه شبکه‌های اجتماعی مانند فیسبوک و تلگرام می توانند معادلات اجتماعی را بر هم بزنند، افزود: برای ایجاد امنیت در فضای سایبر نیاز به تعریف دقیقی از سایبر داریم زیرا معماری در دنیا در حال شکل گیری است که همه امورات سبک زندگی مردم توسط شبکه‌های اجتماعی ارائه و دریافت می شود؛ پس اگر تمام امورات جامعه را از طریق شبکه‌های اجتماعی دنبال کنیم به طور حتم حاکمیت ملی از بین می‌رود و حتی در آن هضم می شویم.

وی با تاکید بر اهمیت و ضرورت داشتن اینترنت ملی، گفت: وقتی می‌بینیم اروپایی‌ها دنبال استفاده از اینترنت اروپایی هستند نشان از اهمیت موضوع دارد زیرا معتقدند تمام امور خود را در اختیار اینترنت امریکا قرار داده‌اند.

رئیس سازمان پدافند غیر عامل کشور با اشاره به اینکه در حوزه فنی، سیاسی، اجتماعی و زیر ساخت ها با تهدیدات و چالش‌هایی مواجه هستیم، افزود: امروز هر جنگ نظامی که روی می‌دهد حداقل نصف این جنگ سایبری است به همین خاطر اکنون در دنیا واحدهای خاص نظامی سایبری در حال شکل گیری است.

جلالی گفت: تهدیدات فرا روی ما به گونه ای است که دشمنان سعی می‌کنند افکار عمومی جامعه را به سمتی سوق دهند تا به دولت ها فشار آید به عبارت دیگر تهدیدات پیش روی افکار عمومی پایش هستند.

وی درپایان اظهار کرد: اگر می خواهیم از فناوری های موجود استفاده کنیم، نیاز به معماری مبتنی بر فناوری که بومی، ایرانی و امن باشد، داریم به گونه ای که هیچ ادعایی ای از کشور خارج نشود. برای این کار هم‌ نیاز به وزارت صنعت فناوری اطلاعات داریم و اینکه هر بخش آن در نقاط مختلف باشد، کاری از پیش نمی‌برد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین