|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۰۶
کد خبر: ۲۳۶۵۰۸
تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۰
لوبیا پلو یکی از غذاهای محلی شیراز است که حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، پروتئین، فیبر، روی، اسید فولیک، منیزیم، منگنز، قند، سلنیوم، کولین، ویتامین های A، B1، B2، B3، B6، B9، B12، C، E، K، D است.
  لوبیا پلو یکی از غذاهای محلی شیراز است که حاوی کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، آهن، پروتئین، فیبر، روی، اسید فولیک، منیزیم، منگنز، قند، سلنیوم، کولین، ویتامین های A، B1، B2، B3، B6، B9، B12، C، E، K، D است.

برای بررسی خواص غذا لوبیا پلو شیرازی و اینکه مصرف این غذا محلی برای چه افرادی مفید است، با حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی گفتگو کردیم که در ادامه مشروح آن را می‌خوانید.

مهم‌ترین خواص غذا لوبیا پلو شیرازی

حیدر عظمایی محقق و پژوهشگر طب سنتی درباره مهم‌ترین خواص لوبیا پلو شیرازی اظهار کرد: پروتئین بالا در این غذا موجب افزایش سطح انرژی، تقویت عمومی بدن و تقویت عضلات می‌شود. این غذا به علت داشتن کلسیم، منیزیم، فسفر و ویتامین D موجب تقویت استخوان‌ها و دندان‌ها می‌شود و از پوکی استخوان جلوگیری می‌کند.

وی درباره خواص دیگر غذا لوبیا پلو شیرازی بیان کرد: فیبر موجود در این غذا موجب تقویت دستگاه گوارش و روده‌ها شده و از یبوست جلوگیری می‌کند. همچنین به علت داشتن اسید فولیک، آهن و B12 موجب افزایش گلبول‌های قرمز خون می‌شود و برای افراد کم خون، زنان باردار و جنین مفید است.

این محقق و پژوهشگر طب سنتی افزود: این غذا به علت داشتن ویتامین‌های گروه B، A، E و سایر املاح معدنی موجب تقویت و جوانسازی پوست و موها می‌شود.

عظمایی درباره سایر خواص این غذا محلی گفت: لوبیا پلو شیرازی موجب تقویت قلب و عروق، پیشگیری از افسردگی، کنترل فشار و چربی خون، کودکان در حال رشد و بهبود حافظه می‌شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین