|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۳:۵۷
کد خبر: ۲۳۵۶۴۶
تاریخ انتشار: ۰۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۳
رسانه آمریکایی در توضیح نوشته مدت کوتاهی بعد از سوار شدن ژنرال «جوزف ووتل»، فرمانده نیروهای آمریکایی در خارومیانه بر کشتی آبی-خاکی یو‌اس‌اس اسکس، یک قایق تندروی ایرانی با سرعت از جلوی آن رد شده و قایق دیگر از کنار به آن نزدیک شده است.
ادعای آسوشیتدپرس: قایق‌های ایرانی به کشتی حامل فرمانده آمریکایی نزدیک شدندیک رسانه آمریکایی مدعی شده قایق‌های تندرو ایرانی به کشتی حامل یک فرمانده ارشد آمریکا نزدیک شده‌اند.

خبرگزاری آسوشتدپرس از رویارویی قایق‌های ایرانی با کشتی آمریکایی به عنوان «استقبال» یاد کرده و نوشت: «فرمانده ارشد آمریکا در خاورمیانه به محض ورود به یو‌اس‌اس‌ اسکس در خاورمیانه با استقبال ایران مواجه شد.»

رسانه آمریکایی در توضیح نوشته مدت کوتاهی بعد از سوار شدن ژنرال «جوزف ووتل»، فرمانده نیروهای آمریکایی در خارومیانه بر کشتی آبی-خاکی یو‌اس‌اس اسکس، یک قایق تندروی ایرانی با سرعت از جلوی آن رد شده و قایق دیگر از کنار به آن نزدیک شده است.

آسوشیتدپرس ادعا کرده این قایق‌های کوچک که مسلح بوده‌اند به فاصله ۳۰۰ یاردی اسکس رسیده‌ و با پیام رادیویی دلیل پرواز یک هواپیمای آمریکایی از روی عرشه ناو را جویا شده‌اند.

رسانه آمریکایی نوشته یکی از جنگنده‌های پنهان‌کار اف-۳۵ تفنگداران دریایی آمریکا برای استقبال از جوزوف ووتل از روی عرشه ناو برخاسته و بعد از چرخیدن بالای عرشه به صورت عمودی فرود آمده است.

«ووتل» به مزاح به خدمه کشتی گفته است: «واقعاً ممنونم که ترتیب حضور ایرانی‌ها در اینجا را دادید.» وی مدت کوتاهی بعد در جمع خبرنگارانی که در حال سفر با او هستند گفت سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در حال رصد کردن اقدامات آمریکا در منطقه و جمع‌آوری اطلاعات در این مورد است.

وی همچنین با استفاده از واژه معجول «خلیج ع.ر.ب.ی» به جای خلیج فارس گفت: «اینکه ایرانی‌ها در نزدیکی یکی از مهم‌ترین کشتی‌هایی که در خلیج ع.ر.ب.ی داریم منافعی داشته باشند مایه تعجب نیست.»

خلیج فارس نه خلیج مکزیک

 رویارویی قایق‌های ایران با ناوهای آمریکا در آب‌های خلیج فارس از جمله موضوعاتی است که اغلب خبرساز شده و مورد توجه ویژه رسانه‌های بین‌المللی قرار می‌گیرد. مقام‌های آمریکایی رفتار قایق‌های ایرانی را «غیرحرفه‌ای» خوانده و از آن انتقاد کرده‌اند.

جمهوری اسلامی ایران ضمن رد ادعاهای مقام‌های آمریکا تأکید کرده نیروهای مرزبانی دریایی ایران در حال انجام وظیفه در نزدیکی سواحل خود هستند و واشنگتن بایستی دلیل فعالیت خود هزاران مایل دورتر از مرزهایش در قلمرو دریایی ایران را توضیح دهد.

«محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران اردیبهشت‌ماه سال گذشته در واکنش به لفاظی‌های مقام‌های آمریکایی در همین باره در توئیترش نوشت: «خبر فوری: نیروی دریایی ما در خلیج فارس است، نه در خلیج مکزیک. سوال این است، نیروی دریایی ایالات متحده ۷۵۰۰ مایل دورتر از کشورش چه می‌کند؟»
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین