|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۳
کد خبر: ۲۳۵۲۹۹
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۲۰
جراح مغز و اعصاب گفت: بیماری‌های مرتبط با مغز، نخاع، ستون فقرات و بیماری‌هایی مانند دیسک کمر، دیسک گردن در حیطه کاری جراح مغز و اعصاب قرار می‌گیرد. باید توجه داشته باشیم هر گونه عمل جراحی بر روی ستون فقرات به دلیل اینکه طی آن عمل ممکن است به نخاع فرد بیمار آسیب وارد شود در حیطه کاری جراح مغز و اعصاب قرار دارد.
 جراح مغز و اعصاب به سوالات مخاطبان درخصوص حیطه کاری متخصصان و جراحان مغز و اعصاب پاسخ داد.

به گزارش فارس، مهدی خواجوی جراح و متخصص مغز و اعصاب، در پاسخ به سؤال یکی از مخاطبان در مورد تفاوت حیطه کاری جراح مغز و اعصاب با روانشناسان و متخصص داخلی مغز و اعصاب توضیح داد: معمولاً بیماران این اشتباه را مرتکب می‌شوند که برخی بر روی یک تابلوی مطب کلمه مغز و اعصاب را می‌بینند برای تمام بیماری‌های حوزه مغز و اعصاب به آن پزشک مراجعه می‌کنند.

وی افزود: بیماری‌های مرتبط با مغز، نخاع، ستون فقرات و بیماری‌هایی مانند دیسک کمر، دیسک گردن در حیطه کاری جراح مغز و اعصاب قرار می‌گیرد. باید توجه داشته باشیم هر گونه عمل جراحی بر روی ستون فقرات به دلیل اینکه طی آن عمل ممکن است به نخاع فرد بیمار آسیب وارد شود در حیطه کاری جراح مغز و اعصاب قرار دارد.

خواجوی خاطرنشان کرد: ما بر روی بیماری‌های روحی فرد کار نمی‌کنیم و با بیماری‌هایی درگیر هستیم که به دلیل ضایعات فراگیری جای نخاع یا مغز را تنگ کرده باشند که عواملی مانند سرطان‌ها، عفونت‌ها و خونریزی از جمله این موارد به شمار می‌رود.

این جراح و متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه به طور مثال بیماری مانند MS در حیطه کاری جراح مغز و اعصاب قرار ندارد، گفت: بیماران باید برای درمان سایر بیماری‌ها مانند صرع، سردردها و میگرن به متخصصین داخلی مغز و اعصاب مراجعه کنند و در صورت نیاز پزشک موردنظر آنها را برای جراحی به جراح مغز و اعصاب ارجاع خواهد داد.

وی در پایان گفت: به دلیل بی‌اطلاعی بیماران ما مراجعان زیادی در خصوص درمان افسردگی و دوقطبی داریم که باید توجه کنیم که این بیماری‌ها در حیطه کاری جراح مغز و اعصاب قرار نمی‌گیرد و این بیماران باید برای درمان به روانپزشک مراجعه کنند به دلیل اینکه درمان این بیماری‌ها به پیگیری طولانی‌مدت نیاز دارد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین