|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۳
کد خبر: ۲۳۲۸۹۳
تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۶
با همکاری موسسه خاک‌شناسی تهران و دانشگاه لرستان پایان‌نامه‌ای که در مورد خاک‌های دلیجان و گلپایگان بود انجام دادیم که بخش عمده‌ای از هزینه‌ها را موسسه خاک‌شناسی تهران تقبل کرده است.
 معاون پژوهشی دانشگاه لرستان با تاکید بر هزینه‌بر بودن برخی پژوهش‌ها، اظهار کرد: باید دستگاه‌های اجرایی اعتماد و اعتقاد درستی به پژوهش داشته باشند تا کارها به سرانجام برسد.

‌دکتر محمد فیضیان در گفت‌وگو با ایسنا، بیان کرد: برای حمایت از دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه دکتری که پایان نامه‌های هزینه‌بر دارند پژوهانه را از دو به چهار میلیون تومان افزایش داده‌ایم و دانشجویان رشته‌هایی مانند کشاورزی، زمین‌شناسی، شیمی، بیوتکنولوژی و زیست می‌توانند برای تامین هزینه‌های پژوهش خود از این حمایت‌ها استفاده کنند؛ چنانچه هزینه پژوهش آنها بیشتر شود نیز می‌توانند از گرنت استاد راهنما استفاده ‌کنند.

وی تاکید کرد: هزینه‌های برخی پایان‌نامه‌ها  بین ۵۰ تا ۱۰۰ میلیون تومان است. باید برای تامین این هزینه‌ها بین پژوهشگران و دستگاه‌های اجرایی همکاری ایجاد شود.

فیضیان اضافه کرد: با همکاری موسسه خاک‌شناسی تهران و دانشگاه لرستان پایان‌نامه‌ای که در مورد خاک‌های دلیجان و گلپایگان بود انجام دادیم که بخش عمده‌ای از هزینه‌ها را موسسه خاک‌شناسی تهران تقبل کرده است.

وی گفت: کارهای بیولوژیک را روی محصول لوبیا در دست اقدام داریم؛ با توجه به اینکه لرستان دومین استان از لحاظ تولید این محصول بوده این کار در حال انجام است.

معاون دانشگاه لرستان اظهار کرد: در انجام پایان‌نامه‌های تقاضامحور در تمام دنیا از دانشجویان تحصیلات تکمیلی به ویژه دکتری در این راستا استفاده می‌شود.

فیضیان عنوان کرد: برای معضل و مشکلات جامعه در حوزه تولید، صنعت می‌توان از ظرفیت دانشجویان دکتری استفاده کرد و البته مدیران دستگاه‌های اجرایی در این بین باید خواهان باشند.

این مسئول اظهار کرد: دانشجویان دکتری هر دانشگاهی ظرفیت خوبی هستند، باید دستگاه‌های اجرایی اعتماد و اعتقاد درستی به پژوهش داشته باشند تا کارها به سرانجام برسد و باید بپذیریم که پژوهش حلال همه مشکلات جامعه است.

ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین