کد خبر: ۲۳۲۰۲۳
تاریخ انتشار: ۰۸ مهر ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۸
همزمان با بن بست مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، «جرمی هانت» وزیر خارجه این کشور به رهبران اروپایی هشدار داد که رفتار باوقار لندن را دلیل بر ضعف ندانید.
 همزمان با بن بست مذاکرات خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، «جرمی هانت» وزیر خارجه این کشور به رهبران اروپایی هشدار داد که رفتار باوقار لندن را دلیل بر ضعف ندانید.

به گزارش ایرنا، وی امروز در کنفرانس سالانه حزب محافظه کار انگلیس در شهر بیرمنگام مدعی شد که اروپا به میزان زیادی به انگلیس وابسته است .

مقام انگلیسی تصریح کرد: امنیت و شکوفایی اتحادیه اروپا در گرو تداوم رابطه با لندن در دوره پسابرگزیت خواهد بود.

وزیر خارجه انگلیس ادامه داد: امنیت و شکوفایی اتحادیه اروپا درگرو تداوم رابطه با لندن در دوره پسا برگزیت خواهد بود.

وی به کشورهای استقلال یافته از اتحاد جماهیر شوروی ازجمله لتونی اشاره کرد و مدعی شد که این کشورها 30 سال پیش توسط شوروی اشغال‌ شده بودند اما اکنون مستقل، آزاد و عضو اتحادیه اروپا و ناتو هستند.
وزیر خارجه انگلیس با بیان اینکه هیچ کشوری به‌اندازه انگلیس به این تحول کمک نکرده است ادعا کرد که اروپا آزادی از کمونیسم و فاشیسم را مدیون انگلیس است.
هانت گفت: ما در اروپا برای صلح جنگیده‌ایم و 'خطاب به دوستان اروپایی می‌گویم که نباید به تاریخ پشت کنید.'
مقام انگلیسی به رهبران اتحادیه اروپا اشاره کرد و گفت که نباید به فکر تنبیه یک عضو در حال خروج از این اتحادیه باشند.
وی افزود که 'آن شوروی بود که جلوی رفتن مردم را می‌گرفت'.
هانت خطاب به این رهبران یادآورشد:'هرگز وقار (ادب) انگلیسی را حمل بر ضعف نکنید' .'هرگز راه‌ها را به روی کشوری مثل ما نبندید، چون ما تسلیم نمی‌شویم، بلکه می‌جنگیم.'
وزیر امور خارجه انگلیس همچنین چرچیل را پدید آورنده نظم جهانی دانست و گفت که لندن همیشه مدافع آزادی، آزادی تجارت و دموکراسی بوده و از تضعیف ایده جهانی‌سازی متاسف است .
وی در عین حال با به میان کشیدن نام روسیه آن کشور را اشغالگر کشورهای همسایه‌اش عنوان کرد و از مسکو برای بی‌تفاوتی در قبال آنچه 'حمله شیمیایی رژیم سوریه به غیرنظامیان' خواند، انتقاد کرد.
رئیس دستگاه دیپلماسی انگلیس یادآور شد که 80 سال پیش در چنین روزی 'نویل چمبرلین' نخست‌وزیر وقت انگلیس با ورق‌پاره‌ای از مونیخ به کشور برگشت (اشاره به پیمان صلح با هیتلر)،هیچ‌کس در حزب محافظه‌کار دیگر آن اشتباه را تکرار نخواهد کرد.
هانت بابیان اینکه فقط از موضع قدرت می‌توان وارد عرصه بین‌المللی شد.
وی، 'جرمی کوربین' را به چمبرلین تشبیه کرد و از او به خاطر محکوم نکردن روسیه در قضیه 'حمله شیمیایی سالزبری' انتقاد کرد.
هانت در مقابل از 'ترزا می' نخست‌وزیر به دلیل آنچه رفتار شجاعانه خواند تمجید کرد و گفت که با تلاش‌های او حدود 150 دیپلمات روس از کشورهای مختلف اخراج شدند.
وی ادامه داد که 'پیام من به روسیه ساده است: اگر بخواهید این کشور را تهدید کنید، بهایی که خواهید پرداخت گزاف خواهد بود.'
هانت درباره 'اعتمادبه‌نفس انگلیسی' سخن گفت و آن را نویدبخش وضعیتی بهتر در دوره پسا برگزیت دانست .
وزیر خارجه انگلیس یادآورشد که لندن پس از خروج از اتحادیه اروپا فرصت‌های بیشتری برای نوآوری و همچنین حفظ صدای مستقل خود در عرصه سیاسی خواهد داشت.
'گاوین ویلیامسون' وزیر دفاع انگلیس نیز در این کنفرانس به تشریح توان نظامی این کشور برای دفاع از منافع لندن در سطح بین‌المللی پرداخت.
وی نیروی دریایی انگلیس را نخستین نیرویی عنوان کرد که در پاسخ به درخواست سازمان ملل، تحریم دریایی کره شمالی را عملی کرده است.
ویلیامسون از جت‌های جدید و سرمایه‌گذاری بر روی «بازدارندگی اتمی» کشور سخن گفت و با حمله به کوربین مدعی شد که رهبر حزب کارگر درکی از اهمیت ارتش و مسائل امنیتی ملی ندارد.
وزیر دفاع انگلیس به مشکلات خارجی اشاره کرد و همچنین مدعی شد که ایران به‌طور روزافزون در حال خطرناک‌تر شدن است.
وی همچنین یکی از بزرگ‌ترین تهدیدها را روسیه معرفی کرد و گفت که با چشم خود ویرانی‌های توپخانه روسیه در اوکراین را دیده است.
ویلیامسون حضور نظامی روسیه در اقیانوس منجمد شمالی را به‌عنوان یک تهدید برای انگلیس عنوان کرد و افزود که این کشور با همکاری نروژ در حال افزایش توان دفاعی در آن منطقه و پاسداری از منافع انگلیس است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین