استفان دوجاریک، سخنگوی بان کی مون اظهار امیدواری کرد که این آتش بس مقدمهای برای یک روند سیاسی باشد چرا که تنها این امر راهی برای برقراری صلح همیشگی است.
دبیرکل سازمان ملل تاکید کرد که توقف درگیریها کافی نیست و باید دلایل اصلی درگیریهای فلسطینیها و اسرائیلیها حل و فصل شود.
وی تاکید کرد که سازمان ملل آماده است در حل و فصل این دلایل و تلاش برای راه حل مبتنی بر تشکیل دو کشور به ایفای نقش بپردازد.
وی همچنین خواهان این شد که یک دولت فلسطینی یکپارچه و قانونی که تعهدات سازمان آزادی بخش فلسطین را به رسمیت میشناسد تشکیل شود، به غزه بازگردد و محاصره غزه نیز پایان یابد.
وی همچنین عنوان کرد که "نگرانیهای امنیتی قانونی اسرائیل" نیز در مد نظر قرار گیرد.
پیشتر فلسطینیها و اسرائیلیها با میانجیگری مصر به توافق آتش بس دست یافتند که این توافق به تجاوزهای رژیم صهیونیستی به نوار غزه که بیش از 50 روز به طول انجامید پایان داد.
در همین حال جان کری، وزیر خارجه آمریکا از این توافق استقبال و اظهار امیدواری کرد که این توافق تثبیت شده و اجازه فکر کردن به حل و فصل موضوع برای همیشه را بدهد.
در بیانیه وزارت خارجه آمریکا آمده است که واشنگتن از این توافق کاملا حمایت میکند و از تمامی طرفها میخواهد تا به بندهای آن نیز پایبند باشند.
کری با استقبال از میانجیگری مصر و همکاری گسترده میان واشنگتن و قاهره و تشکیلات خودگردان فلسطین اعلام کرد: ما با چشمان باز به مرحله بعدی نزدیک میشویم و خواهان راه حلی طولانی مدت برای غزه هستیم.
رئیس دستگاه دیپلماسی آمریکا خواهان این شد که "میان جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) و دیگر سازمانهای تروریستی" با ساکنان غیرنظامی غزه تفاوت قائل شد.
از سوی دیگر سودان از این توافق آتش بس در غزه استقبال و از تمامی طرفهای ذیربط خواست تا به آن پایبند باشند.
یوسف کردفانی، سخنگوی رسمی وزارت خارجه سودان در سخنانی اعلام کرد که برقراری این توافق یک پیروزی جدیدی برای ملت پایدار فلسطین است که این اقدام از مساله فلسطین و تشکیل کشور مستقل برای فلسطینیها به پایتختی قدس حمایت میکند.
وی خاطرنشان کرد که سودان خواهان آغاز عملیات بازسازی غزه است که از این طریق رنجهای مردم فلسطین کاهش یابد.
همزمان اسماعیل هنیه، معاون دفتر جنبش سیاسی جنبش حماس در واکنش به این
توافق آتش بس گفت: مردم پایداری کردند و مقاومت پیروز شد، ما خدا را سپاس
میگوییم.