کد خبر: ۲۲۹۴۵۹
تاریخ انتشار: ۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۰
خبرگزاری آناتولی ترکیه در گزارشی اعلام کرد که بیش از 70 هزار تروریست در منطقه ادلب مستقر بوده و علیه دولت قانونی سوریه می جنگند.
 خبرگزاری آناتولی ترکیه در گزارشی اعلام کرد که بیش از 70 هزار تروریست در منطقه ادلب مستقر بوده و علیه دولت قانونی سوریه می جنگند.

به گزارش ایرنا، این رسانه بخش اعظم این تروریست ها را 'مخالفان میانه رو' خوانده و حاکمیت شهر ادلب را در کنترل این نیروها عنوان کرده و در گزارش خود، ادلب سوریه را آخرین پایگاه تروریست ها ذکر کرد.

آناتولی همچنین اعلام کرد که 'منطقه کاهش تنش' توافق شده در مذاکرات آستانه هم اکنون به طور عمده در کنترل تروریست های مسلح وابسته به گروهکی با نام تحریر الشام (جبهه النصره) قرار دارد.

به گزارش ایرنا، گروهک تروریستی تحریر الشام در کنار داعش توسط سازمان ملل به عنوان گروه های تروریستی معرفی شدند که بر اساس توافق آستانه همه گروه ها ملزم به مبارزه با آنها می شوند در همین راستا تروریست های النصره با تغییر نام به تحریر الشام در تلاش هستند تا خود را از این دسته بندی خارج کنند.
به ادعای خبرگزاری رسمی ترکیه، در ادلب 14 گروه تروریستی از جمله گروه های فیلق الشام، ارتش نصر، ارتش آزاد ادلب، لشکر یکم ساحلی، لشکر دوم ساحلی، فرقه یکم، ارتش دوم، ارتش منتخبان، شهدای اسلام داریا، گردان الحریه، فرقه بیست و سوم، جبهه آزادی سوریه، جیش الاحرار، صقور الشام مستقر هستند.
به ادعای این رسانه، همه این گروه ها در تمامی خطوط تماس برای مقابله با پیشروی نیروهای ارتش سوریه مستقر شده اند.
این رسانه با اشاره به تشکیل گروه 'تحریر الشام' پس از تغییر نام جبهه النصره در سال گذشته اعلام کرد: حدود 25 هزار نفر از نیروهای این گروه کنترل ادلب را در اختیار دارند.
بنا به گزارش آناتولی، جبهه النصره پس از جدایی گروه ها در سال گذشته، شمار زیادی از اعضای خود را از دست داده و به تدریج تضعیف شده و برخی از اعضای آن نیز گروه 'حراس الدین' را که ادامه القاعده محسوب می شود، تشکیل داده اند.
ادلب درشمال سوریه همچنان درکنترل گروه‌های تروریستی است و دولت قانونی سوریه قصد دارد آنجا را از دست تروریست‌ های مورد حمایت غرب خارج کند.
بخشی ازتروریست‌های گروه‌های مختلف براساس توافق دولت از دیگر مناطق سوریه به این منطقه منتقل شده اند که در اردوگاه های مختلف زندگی می کنند.
کشورهای غربی به ویژه آمریکا به شدت مخالف حمله ارتش سوریه به ادلب هستند و این اقدام سوریه را زمینه ساز قتل عام و راه افتادن حمام خون در منطقه توصیف می کنند، ولی هدف نهایی آنها جلوگیری از حمله و نجات تروریست هاست.
به دنبال پیش رو‌‌ی ارتش سوریه طی یک سال اخیر، شمار زیادی از تروریست ها به همراه خانواده‌های خود به این منطقه منتقل شده‌اند و تخمین زده می‌شود که در اطراف و داخل شهر ادلب بیش از سه میلیون نفر ساکن هستند.
آمادگی ارتش سوریه و نیروهای هم پیمان دمشق برای پاکسازی استان ادلب در شمال غرب سوریه به عنوان آخرین پایگاه تروریست های تکفیری، موجب نگرانی شدید مقامات غربی و ترکیه شده و همه آنها به دنبال نجات تروریست ها هستند.
جمهوری اسلامی ایران و روسیه برخلاف سران واشنگتن و آنکارا موافق عملیات نظامی ارتش سوریه علیه گروه های تروریستی - تکفیری در استان ادلب هستند، چرا که تکفیری های حاضر در این استان اکثرا از عناصری هستند که پیش از این با قبول شکست در دیگر مناطق سوریه با تحویل سلاح های سنگین و نیمه سنگین خود به استان ادلب رفته اند و به هیچ وجه حاضر به صلح و مذاکره با دولت دمشق نیستند.
ترکیه به ظاهر نگران است که با حمله ارتش سوریه و روسیه علیه مواضع تروریست های ساکن ادلب، موج جدید پناهجویان به سمت ترکیه به راه بیفتد که این امر به علت مسلح بودن گروه های تروریستی ساکن آنجا، علاوه بر تبعات اجتماعی، ممکن است تبعات امنیتی نیز برای ترکیه در پی داشته باشد.
ترکیه همچنین نگران است که با آزادسازی ادلب از دست تروریست ها، باید علاوه بر تخلیه 12 پایگاه دیده بانی تشکیل شده در اطراف حلب و ادلب، مجبور خواهد بود از مناطق اشغال شده دیگر در شمال خاک سوریه از جمله عفرین و الباب و اعزاز و جرابلس نیز خارج شود.
رسانه های ترکیه به نقل از تحلیل گران سیاسی نگرانی جدی ترکیه را بازگشت دوباره گروه ها و عناصر کردی مسلح به شمال سوریه عنوان می کنند.
ترکیه در پی ناکامی از نتایج نشست 16 شهریور ماه تهران، درصدد رایزنی با دیگر طرف های درگیر در جنگ داخلی سوریه است تا اهداف خود را با بازیگران جدید دنبال کند و برای همین منظور نشست چهار جانبه ای قرار است روز 23 شهریورماه در استانبول با حضور نمایندگان روسیه، ترکیه، فرانسه و آلمان برگزار شود.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین