کد خبر: ۲۲۸۰۶۸
تاریخ انتشار: ۱۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰
بررسی‌های یک اندیشکده آمریکایی از ضعف‌های نیروی هوایی آمریکا در چهار سناریوی محتمل به ویژه انجام ماموریت‌های بلندمدت پرده برداشت.
 بررسی‌های یک اندیشکده آمریکایی از ضعف‌های نیروی هوایی آمریکا در چهار سناریوی محتمل به ویژه انجام ماموریت‌های بلندمدت پرده برداشت.

به گزارش فارس، جدیدترین بررسی‌های اندیشکده آمریکایی «رند» نشان داد که  با وجود سرمایه‌گذاری هنگفت آمریکا در نیروی هوایی خود به ویژه ساخت جنگنده‌های «اف-35»، بدنه نیروی هوایی این کشور هنوز نمی‌تواند در تمامی‌ عرصه‌های هوایی موفق عمل کند و با مشکلات زیادی در اجرای «ماموریت‌های بلندمدت» مواجه است.

 اندیشکده رند بررسی‌های خود را در چهار سناریوی محتمل در آینده یعنی «جنگ‌ سرد با روسیه» ،«چین»، «عملیات صلح» و «ماموریت‌های ضد تروریسم» انجام داد.

 هیچ کدام از هواپیماهای آمریکایی نمی‌توانند در هر چهار سناریو به‌طور کامل کارآیی داشته باشند. جت‌ها به عملکرد کامل نزدیک هستند اما در یکی از سناریوها پس از ارائه 64 درصد کارآیی شکست می‌خورند. سوخت‌رسانی به هواپیماها هم در سه سناریو از چهار سناریوی فوق الذکر، 90 درصد کارآیی خواهند داشت اما کارآیی آنها در عملیات برقراری صلح 32 درصد است.

 


اف-35 سانحه دیده آمریکا

 

این اندیشکده سپس به نقطه ضعف دیگر نیروی هوایی آمریکا در عرصه‌های فرماندهی، کنترل، ارتباطات، اطلاعات و جاسوسی و مدیریت عملیات شناسایی و رزم اشاره کرد و نوشت: در این زمینه نیروی هوایی آمریکا در یک سناریو فقط 84% قابلیت دارد و در موارد دیگر این رقم بین 29% تا 63% است.

به نوشته رند، در ماموریت‌هایی که بیش از یک سال به‌طول بینجامند، کارآیی نیروی هوایی آمریکا به طور قابل توجهی تنزل می‌یابد. چنین ماموریت‌هایی فشار زیادی بر ساختار نیروی هوایی وارد کرده و در شرایط فعلی، ناوگان هوایی آمریکا نمی‌تواند از پس آن برآید.

 اندیشکده رند نوشته است که نیروی هوایی آمریکا  باید یک راه حلی را برای اجرای ماموریت‌های بلند مدت و بر اساس تجزیه و تحلیل نقایص در سامانه‌های موجود فراهم آورده و با توجه به ماموریت‌های قبلی کمبودهای موجود را شناسایی کند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین