|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۰۹
کد خبر: ۲۲۶۳۲۶
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۱
مظاهریان در مورد مسکن اقشار متوسط گفت: از طریق صندوق پس انداز یکم برای شهرهای میانی و کوچک تا ۸۰ درصد تسهیلات مسکن و در تهران نیز تا سقف ۵۴ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.
 معاون وزیر راه و شهرسازی معتقد است اگر در بحث مسکن مهر خود مردم متولی ساخت بودند و دولت نقش نظارتی خود را ایفا می‌کرد مطمئنا این پروژه‌ها سالها پیش به نتیجه می‌رسید.

حامد مظاهریان در مراسم تودیع و معارفه مدیران کل راه و شهرسازی استان لرستان اضافه کرد: بزرگترین تحولی که در پنج سال اخیر رخ داده نگرش در چگونگی تامین و نیاز به مسکن است و باید به سمتی پیش برویم که نقش دولت در ساخت و ساز و تجارت کم‌رنگ‌تر شود.

این معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه این نگرش رخ داد و به جای توجه به حاشیه شهرها به بافت‌های میانی توجه شد، عنوان کرد: در حاشیه شهرها توسعه منفصل بوده، زمین ارزان و معارض وجود ندارد و رغبت برای ساخت و ساز فراوان است، در حالی‌که در بافتهای میانی امکانات ورزشی تفریحی خدماتی و... وجود دارد و کار نیز زودتر به نتیجه می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: پیشنهاد وزارت راه و شهرسازی سرمایه‌گذاری در بافت‌های میانی شهرها به جای سرمایه‌گذاری در حاشیه‌هاست.

این مسئول اضافه کرد: در برنامه پنج ساله بودجه سالیانه و سیاست‌های بالادستی و حتی سیاست‌های رئیس جمهوری روی این مهم تاکید شده است.

مظاهریان در مورد مسکن اقشار متوسط گفت: از طریق صندوق پس انداز یکم برای شهرهای میانی و کوچک تا ۸۰ درصد تسهیلات مسکن و در تهران نیز تا سقف ۵۴ درصد به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی با بیان اینکه با به هم خوردن تعادل دربازارهای ارز و سکه مسکن هم اقتصادی شناخته شده، اضافه کرد: التهاب در نرخ بازار سکه و ارز سبب شد بازار مسکن متاثر از آن شود.

این معاون وزارت راه و شهرسازی افزود: تراکم خانوار در واحد مسکونی در سال ۸۵، ۱.۱۳ بوده یعنی به ازای هر ۱۰۰ خانه ۱۱۳ خانوار وجود داشته در حالی‌که این رقم در سال ۹۵ به ۱.۰۴ رسیده است.

وی بیان کرد: در سال ۸۵ میزان روستاهای بادوام که از مصالح مقاوم ساختمانی استفاده کرده ۶۰.۳ درصد بوده که این رقم در سال ۹۵ به ۸۱.۵ درصد رسیده است.
منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین