|
|
امروز: شنبه ۰۳ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۳
کد خبر: ۲۲۶۱۵۷
تاریخ انتشار: ۲۷ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۰۸
نتایج تازه‌ترین بررسی‌های صورت گرفته نشان داده است، مصرف روزانه قارچ‌های سفید دارای کلاهک از طریق تقویت باکتری‌های روده از دیابت نوع 2 جلوگیری می‌کند.
 نتایج تازه‌ترین بررسی‌های صورت گرفته نشان داده است، مصرف روزانه قارچ‌های سفید دارای کلاهک از طریق تقویت باکتری‌های روده از دیابت نوع 2 جلوگیری می‌کند.

به گزارش فارس، نتایج تازه‌ترین بررسی‌های صورت گرفته نشان داده است، مصرف روزانه قارچ‌های سفید دارای کلاهک از طریق تقویت باکتری‌های روده از دیابت نوع 2 جلوگیری می‌کند.

محققان این پژوهش طی بررسی‌های متعدد خود دریافتند، قارچ‌های دارای کلاهک سفید می‌توانند با بهبود اجتماع میکروبی روده همانند پری بیوتیک عمل کرده و عملکرد کبد را بهبود بخشند.

براساس این بررسی، مصرف روزانه یک قارچ برای جلوگیری از ابتلا به دیابت نوع دوم کفایت می‌کند و مصرف بیشتر، این خاصیت را از بین می‌برد.

دانشمندان دانشگاه ایالتی پنسیلوانیا باور دارند، بهبود اجتماع میکروبی روده منجر به تنظیم گلوکز در کبد و در نهایت مانع ابتلا به دیابت نوع دوم می‌شود.

محقق ارشد این مطالعه تأکید می‌کند: «کنترل بهتر گلوکز برای دیابت و همچنین سایر بیماری‌های متابولیکی ضروری است».

به گفته پژوهشگران، هر تغییری در رژیم غذایی بر روی باکتری‌های روده تأثیر می‌گذارد.

این بررسی در دیلی‌میل منتشر شده است.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین