کد خبر: ۲۲۵۸۹۶
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۵۶
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تعداد افرادی که سال گذشته در این طرح ثبت‌نام شدند را ۱۱۰ هزار نفر اعلام کرد که ۶۰۰۰ نفر آنها از منطقه سه کشور بودند و تاکید کرد: سال گذشته در یک مرحله ۵۶۰۰ نفر و در مرحله بعد ۲۵ هزار فرصت شغلی برای این افراد ایجاد شد.
 عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام از تحریم‌ها به عنوان یک فرصت برای کشور یاد کرد و گفت: وقتی اوضاع مناسب نیست می توانیم کارهای بهتری در کشور انجام دهیم.

علی آقامحمدی در چهارمین نشست شورای هماهنگی استان‌های منطقه سه زاگرس که امروز (۲۵ مرداد) به میزبانی کرمانشاه و با حضور مدیران سازمان برنامه و بودجه استان‌های کرمانشاه، ایلام، لرستان و همدان برگزار شد، به مضعل بیکاری کشور اشاره کرد و افزود: باید یک بار برای همیشه ببینیم بیکاران کشور واقعا چه کسانی هستند و برای همه آنها نسخه یکسان نپیچیم.

وی گفت: باید بیکاران را دسته‌بندی کنیم، جنس بیکاران هر بخش را بشناسیم و متناسب با آنها کار ایجاد کنیم.

آقامحمدی با بیان اینکه مدلی در این خصوص از سال قبل آغاز شده، اظهار کرد: در این طرح ثبت‌نامی از افراد بیکار انجام می‌شود، تست‌های علمی و تخصصی از آنها انجام شده و برای آنها پرونده تشکیل می‌شود.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام تعداد افرادی که سال گذشته در این طرح ثبت‌نام شدند را ۱۱۰ هزار نفر اعلام کرد که ۶۰۰۰ نفر آنها از منطقه سه کشور بودند و تاکید کرد: سال گذشته در یک مرحله ۵۶۰۰ نفر و در مرحله بعد ۲۵ هزار فرصت شغلی برای این افراد ایجاد شد.

آقامحمدی پیش بینی کرد امسال حدود یک میلیون نفر در این طرح ثبت‌نام کنند.

وی در ادامه از تحریم‌های کنونی یاد کرد و افزود: می‌توانیم در این شرایط سخت کارهای خوبی در کشور انجام دهیم که مشابه آن را در زمان جنگ هم داشته‌ایم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام ادامه داد: در چنین شرایطی اگر بتوانیم برنامه‌های خوبی جلوی پای مردم بگذاریم آنها حتما استقبال خواهند کرد و نتیجه مثبت آن را شاهد خواهیم بود.

آقامحمدی با بیان اینکه اکنون مردم از سرمایه‌ای که به بانک‌ها سپرده‌اند ۲۸۰ هزار میلیارد تومان سود می‌گیرند، خاطرنشان کرد: اگر پروژه‌های سودده جلوی پای مردم بگذاریم سرمایه خود را به سمت این پروژه‌ها سوق می‌دهند و می‌توانند از قبل آن فرزندانشان را نیز مشغول به کار کنند.

 مسئول منطقه سه آمایش کشور ادامه داد: اگر زرنگ باشیم می‌توانیم تحریم‌ها را به یک فرصت خصوصا برای استان‌های مرزنشین منطقه سه تبدیل کنیم.

وی معتقد است، تحریم‌ها می‌تواند بخشی از تجارت را به سمت منطقه سه کشور سوق دهد و استان‌های این منطقه از این فرصت برای حل مشکلات خود استفاده کنند.

آقا محمدی رونق مرزها را زمینه‌ساز بازگشت جمعیت به شهرهای مرزنشین کشور دانست و تاکید کرد: اگر استان‌های منطقه سه آمایشی بتوانند از مزیت مرزها استفاده کرده و مشکل بیکاری خود را حل کنند، از امن‌ترین استان‌‎های کشور و بهترین جا برای حضور سرمایه‌گذاران خواهند بود.

وی تصریح کرد: استان‌های منطقه سه آمایشی باید در کنار منطقه خارجی همجوارشان شامل سوریه، عراق، لبنان و اردن دیده شوند.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بر لزوم تقویت زیرساخت‌های مرزی استان‌های منطقه سه تاکید کرد و یادآور شد: یکی از این زیرساخت‌ها امتداد راه‌آهن تا مرز خسروی است تا بتوان از طریق آن به عراق و سوریه متصل شد.
وی افزود: زیرساخت‌های مرزی در حوزه ترانزیت و سوآپ نفت و گاز نیز می‌تواند برای استان‌های منطقه سه مفید باشد.

آقامحمدی از ظرفیت تردد زوار از مرزهای این منطقه به سمت کربلا نیز یاد که باید زیرساخت‌های این بخش نیز گسترش یابد.

به گفته آقامحمدی، علاوه بر بخش مرز و گردشگری، در حوزه صنعت و کشاورزی هم استعدادهای خوبی در منطقه سه کشور وجود دارد که نباید از آن غافل شد.

وی در پایان خواستار افزایش اختیارات استان‌های منطقه سه شد و عنوان کرد: باید لیستی از اختیارات مورد نیاز را تدوین و به تهران ارسال کنیم.


منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین