|
|
امروز: جمعه ۲۱ دی ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۲
کد خبر: ۲۲۵۵۸۴
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۸
معاون گردشگری از برنامه‌ریزی با مشارکت سازمان هواپیمایی کشور برای کنترل قیمت بلیت‌های سفرهای هوایی خبر داد.
 معاون گردشگری از برنامه‌ریزی با مشارکت سازمان هواپیمایی کشور برای کنترل قیمت بلیت‌های سفرهای هوایی خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدمحب خدایی درباره برنامه مدون سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری برای کنترل نرخ بلیت هواپیماها که در برخی مسیرها تا ۲۰۰ درصد رشد داشته است، گفت: شاید از نظر سازمان و شرکت‌های هواپیمایی رشد قیمت بلیت‌ها تا ۳۰ درصد باشد، اما در بازار آزاد اختلاف قیمت‌هایی پیش می‌آمده که شاهد نرخ‌های کاذب و حباب‌هایی هستیم، به همین خاطر با پیگیری‌های آقای مونسان ـ رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ـ و در مکاتباتی که با سازمان هواپیمایی انجام شده، اقدامات کارشناسی انجام می‌شود تا تاثیر افزایش قیمت بلیت‌های پروازها در رونق گردشگری تاثیر زیادی نداشته باشد.

او درباره نرخ بلیت‌ها در برخی مسیرهای داخلی که میلیونی شده است، اظهار کرد: باید این بازار را کنترل کنیم، پیگیریم و برنامه‌ریزی می‌کنیم تا در چند روز آینده با کمک سازمان هواپیمایی کشوری که متولی سفرهای هوایی است، برنامه مدونی برای کنترل این بخش داشته باشیم.

خدایی در عین حال متذکر شد؛ متولی ایرلاین‌ها سازمان هواپیمایی است ولی ما در جایگاه سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، به واسطه اثرگذاری که نرخ پروازها در سفر مردم دارد، این دغدغه را به سازمان هواپیمایی ابلاغ می‌کنیم، تا کنون جلساتی داشتیم و در چند روز آینده نیز جلسات دیگری خواهیم داشت تا به تصمیم ‌گیری خوبی برسیم.

معاون گردشگری که در حاشیه نشست خبری همدان ۲۰۱۸ سخن می‌گفت، درباره برنامه‌های این سازمان در مقابل کاهش سفرهای اروپایی‌ها به ایران، اظهار کرد: آژانسی را سراغ دارم که با کاهش قیمت در وضعیت موجود توانسته از همین اروپا ۲۰ تا ۳۰ درصد افزایش توریست داشته باشد، چون در حال حاضر قیمت سفرِ ایران رقابتی شده است.

وی سپس به رشد سفر در چند ماه اخیر تحت تاثیر کاهش ارزش ریال اشاره کرد و افزود: ورود گردشگر از عراق ۹۰ درصد رشد داشته و سفر آذربایجانی‌ها به ایران نیز ۷۰ درصد بیشتر شده است. افغان‌ها نیز ۴۰ درصد بیشتر به ایران سفر کرده‌اند، این رشد در سه حوزه زیارت، سلامت و تجارت بوده است. به هر حال گردشگران ایرانی هم وقتی که به ترکیه می‌روند، خرید می‌کنند و گردشگران تجاری محسوب می‌شوند.

خدایی با بیان این‌که برنامه‌ی ایران برای توسعه گردشگری تقویت سفر از کشورهای همسایه است، ‌گفت: در مقطعی که تهدیدهای داعش در ترکیه مطرح بود، گردشگری این کشور افت کرد اما از سمت ایران تعداد گردشگران کم نشد. بنابراین در هر مقطع زمانی میتوان از ظرفیت کشورهای همسایه به نفع خودمان استفاده کنیم. با همین سیاست، پکیج عراق و جمهوری آذربایجان کامل شده تا در این کشورها حضور بیشتری داشته باشیم و تشویق‌ها را برای سفر به ایران انجام دهیم.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین