|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۷
شورای جهانی طلا اعلام کرد؛
کد خبر: ۲۲۴۰۱۰
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۹
پس از خروج ترامپ از برجام و به رغم موانع خرید و فروش در ایران تقاضای این فلز گرانبها ۲۰۲ درصد رشد داشته است.
پس از خروج ترامپ از برجام و به رغم موانع خرید و فروش در ایران تقاضای این فلز گرانبها ۲۰۲ درصد رشد داشته است.

 شورای جهانی طلا امروز در جدیدترین گزارش از وضعیت طلای جهانی در سه ماهه دوم امسال اعلام کرد پس از خروج ترامپ از برجام و به رغم موانع خرید و فروش در ایران تقاضای این فلز گرانبها ۲۰۲ درصد رشد داشته است.

همچنین در گزارش شورای جهانی طلا اعلام شده میزان تقاضای جهانی برای این فلز زرد در سه ماهه دوم امسال با ۴ درصد کاهش به ۹۶۴.۳ تن رسیده است.

از نظر شورای جهانی طلا کاهش تقاضا در هند به ۸ درصد و کاهش خرید از سوی صندوق‌های مبادلات تجاری و بانک مرکزی کشور‌ها هم در کاهش تقاضای جهانی تاثیر جدی داشته است.

بر اساس اعلام این شورا در سه ماهه دوم امسال میلادی میزان خرید صندوق‌های مبادلات تجاری ۴۶ درصد کاهش داشته است. همچنین میزان خرید بانک مرکزی کشور‌ها هم با ۷ درصد کاهش همراه بوده است. شورای جهانی طلا سرمایه‌گذاری در این بخش ۹ درصد کاهش داشته و سهم خرید از جواهرات نیز در کل دو درصد افت داشته است.

شورای جهانی طلا همچنین اعلام می‌کند تقاضای کلی برای طلا در نیمه نخست امسال ۶ درصد نسبت به مشابه قبل کاهش داشته که عمدتا به دلیل کاهش جدی در خرید صندوق‌های مبادلات تجاری بوده است.

تقاضای کلی طلا در جهان ۱۹۵۹.۹ تن در فاصله ماه‌های ژانویه تا ژوئن بوده که این رقم نسبت به مشابه سال گذشته کاهش دارد. در همین بازه زمانی در سال گذشته تقاضا برای طلا ۲۰۸۶.۵ تن بوده است. تقاضای طلا در نیمه نخست امسال کمترین میزان از سال ۲۰۰۹ تاکنون محسوب می‌شود. در سه ماهه دوم امسال تقاضا برای طلا با ۴ درصد کاهش به ۹۶۴.۳ تن رسیده است. خرید طلا برای سرمایه‌گذاری هم ۹ درصد و صندوق‌های مبادلات تجاری هم ۴۶ درصد کاهش داشته است.

هویت اعلام کرد: «تقاضا برای اروپا تا حدودی زیاد بوده است. دلیل عمده آن اختلاف در انتخابات ایتالیا و ابهامات زیاد در سیاست‌های بانک مرکزی اروپا است.»

در چین هم افزایش جنگ تجاری با واشنگتن و افت ارزش بازار‌های سهام این کشور تقاضا را به سمت طلا سنگین‌تر کرد.

شورای جهانی طلا همچنین می‌نویسند تقاضا برای انواع جواهرات افزایشی نداشته چرا که کاهش ارزش ارز‌ها در کشور‌هایی که متقاضی عمده هستند مثل چین، ترکیه و هند تضعیف شد و از آنجا که تضعیف ارزش ارز قیمت طلا را برای خریداران گران می‌سازد تقاضا برای خرید طلا به شدت کاهش یافت.

میزان تقاضای جواهرات در هند در سه ماهه دوم امسال با ۸ درصد کاهش به ۱۴۷.۹ تن رسید که عامل آن بیشتر تضعیف ارزش روپیه بود. تقاضا در چین نیز با مقاومت‌هایی همراه بود و تنها با ۵ درصد افزایش به ۱۴۴.۹ تن رسید.

در دیگر سو تولید و اکتشاف و بازسازی بیشتر طلا کمک کرد تا عرضه جهانی طلا با ۳ درصد افزایش به ۱۱۲۰.۲ تن در سه ماهه دوم امسال برسد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین