وزیرامورخارجه کشورمان گفت: دکتر روحانی بسیار مشکل پسند هستند و ما درصدد راضی کردن ایشان برای سفر به نیویورک هستیم.
![](/files/fa/news/1392/6/6/1387_439.jpg)
![تدبیر و امید تدبیر و امید](http://94.182.147.13/files/fa/news/1392/5/1/93_869.jpg)
وی در پاسخ به سوالی مبنی براینکه اولین مهمان خارجی رئیسجمهور، پادشاه عمان بودند و این موضوع چه تاثیری میتواند در عرصه سیاست خارجی ما داشته باشد، اظهارداشت: سلطان عمان به دلیل روابط دیرینهاش با ایران مایل بودند اولین مهمان خارجی رئیسجمهور باشند که این سفر دستاوردهای بسیار خوبی داشت و در مورد روابط تجاری، نفت و گاز بحث و گفتگوهایی میان دو کشور صورت گرفت و ما امیدواریم این همکاری ها بتواند در توسعه مناطق محروم باشد و نیازهای مردمی را فراهم کند و همچنین بحثهای خوبی در مورد مسائل منطقه ای صورت گرفت.
ظریف در پاسخ به سوالی مبنی براینکه آیا دکتر روحانی به نیویورک خواهد رفت، افزود: دکتر روحانی بسیار مشکل پسند هستند و ما درصدد راضی کردن ایشان هستیم، چراکه این سفر بسیار موفقیت آمیز خواهد بود و حضور ما در سازمان ملل می تواند در جهت بهبود شرایط فعلی موثر باشد.
ظریف ادامه داد: امیدواریم بتوانیم وضعیت را به سمت بهبود معشیت مردم پیش ببریم چراکه مردم ایران سزاوار بیشتر از این ها هستند.
منبع: انتخاب
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
| در حال بررسی: ۰
| انتشار یافته: ۱
![](/client/themes/fa/main/img/comments.gif)
ارسال نظر