|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۶
کد خبر: ۲۲۳۱۶۷
تاریخ انتشار: ۰۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۰۰
رئیس بیمارستان گنبد در خصوص قطعی برق بیمارستان گنبد و خارج شدن دستگاه سی تی اسکن در این مواقع از مدار، با بیان این که «بر اساس استانداردها بیمارستان باید از دو خط لاین برق شهر بهره مند شود و این امکان برای بیمارستان شهیدمطهری گنبد فراهم نیست»، از فرسوده بودن دستگاه سی تی اسکن این بیمارستان نیز گفت و تاکید کرد: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید مطهری گنبد متعلق به 18 سال پیش است.
 رئیس بیمارستان گنبد در خصوص قطعی برق بیمارستان گنبد و خارج شدن دستگاه سی تی اسکن در این مواقع از مدار، با بیان این که «بر اساس استانداردها بیمارستان باید از دو خط لاین برق شهر بهره مند شود و این امکان برای بیمارستان شهیدمطهری گنبد فراهم نیست»، از فرسوده بودن دستگاه سی تی اسکن این بیمارستان نیز گفت و تاکید کرد: دستگاه سی تی اسکن بیمارستان شهید مطهری گنبد متعلق به 18 سال پیش است.

در روزهای گذشته خبری در خصوص قطع برق بیمارستان شهید مطهری گنبد در زمان بستری شدن جنگلبان مینودشتی و معطلی یک ساعته برای گرفتن سی تی اسکن از او، در خبرگزاری ایسنا منتشر شد. رضا بهرامی کارمند منابع طبیعی مینودشت است که روز پنج شنبه21 تیر در حین اطفاء حریق منطقه حسینا جنگل تنگه چهل چای این شهرستان آن‌ هم در شرایطی که هیچ‌گونه وسایل ایمنی از جمله کلاه در اختیار او و همکارانش گذاشته نشده بود، در اثر اصابت سنگ به سرش دچار مصدومیت شد و اینک بیش از 13 روز بود که در بیمارستان شهید مطهری گنبد در کما به سر می‌برد.

«ناصر بهرامی» برادر رضا پیش از این به ایسنا گفته بود که وقتی برادرم را به بیمارستان رساندیم برق قطع بوده و برای گرفتن سی تی اسکن یک ساعت معطل شدیم.

«محمدعلی حدادی» رئیس بیمارستان شهید مطهری گنبد در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به این خبر، از دلایل قطعی برق در بیمارستان مطهری و چرایی غیرفعال بودن دستگاه سی تی اسکن در این مواقع گفت و اظهار کرد: بر اساس استاندارد ها بیمارستان باید از دو خط لاین برق شهر بهره‌مند شود که از این لحاظ این امکان برای بیمارستان شهید مطهری فراهم نیست. از لحاظ جغرافیایی گرچه در محل تقاطع دو خیابان اصلی شهر هستیم ولی این دو منطقه از یک منبع برق تغذیه می‌شوند.

حدادی ادامه داد: ما ژنراتور داریم که برق دستگاه‌هایی که به صورت مستقیم با سلامت بیمار در ارتباط است را در زمان قطعی برق، تامین می‌کند. مابقی دستگاه‌های این بیمارستان از این قاعده مستثنی هستند، زیرا قدرت ژنراتور آن‌قدر نیست که حتی بتواند سرمایش بیمارستان را تامین کند. برق ژنراتور بیشتر در رابطه با 29 تخت آی سیو، 28 تخت دیالیز و پنج اتاق عمل استفاده می‌شود.

وی هم‌چنین افزود: در پی این هستیم که دستگاه‌های حساس ما از یو پی اس هم بهره مند باشند که اگر ژنراتور هم جوابگو نبود و احیانا دچار مشکل شد، یو پی اس به عنوان تمهید سوم وارد فاز خدمت دهی به بیماران ویژه شود.

حدادی از چرایی از مدار خارج بودن دستگاه سی تی اسکن در زمان قطعی برق گفت و تصریح کرد: بیمارستان ما برای 49 تخت ساخته شده بود و الان به 149 تخت ارائه خدمت می‌دهد. سی تا اسکن موجود برای 18 سال قبل بوده و در واقع دارای شرایط ویژه است. زمانی که حادثه سیل مخرب جنگل گلستان اتفاق افتاده بود، این دستگاه برای خدمت دهی به این منطقه خریداری شد.

رئیس بیمارستان شهید مطهری گنبد اضافه کرد: در حال حاضر دستگاه سی تی اسکن ما به روز نیست، سال قبل دو الی سه بار سوخت و تعمیرش کردیم و تاکنون نیز برای خدمات ضروری توانسته‌ایم آن را سرپا نگه داریم.

حدادی به مشکلات بیمارستان شهید مطهری گنبد اشاره کرد و افزود: این بیمارستان که تقریبا نصف استان از آن استفاده می‌کنند، نیاز به دستگاه‌های سی تی اسکن، سنگ شکن و ام آر آی دارد و نیازمند تجهیزات به روز تر و لازم تر است.

وی ادامه داد: مسئولین شهرستانی و استانی و حتی بهداشت و درمان به مشکلات این بیمارستان واقف هستند و پیگیری می‌کنند. وزارت خانه هم از مشکلات ما مطلع بوده و قراردادهایی با بخش‌های خصوصی بسته است و حالا نمی‌دانیم که کی نتیجه گرفته خواهد شد. این بستگی به سیاست‌های خود وزارت خانه و دانشگاه دارد و در این باره شما رسانه‌ها هم می‌توانید کمک کنید.

حدادی در ادامه تاکید کرد: مشکل وجود دارد، من به عنوان یک نیروی متولی امر سلامت مشکل نبود سی تی اسکن و ام آر آی که مشهود است را بیشتر از بقیه حس می‌کنم و خدا می‌داند که چقدردغدغه ما این است که سی تی اسکن ما نسوزد و یک جوری آن را سر پا نگه داریم که حداقل بیمارانی که از لحاظ مغزی دچار مشکل هستند را بتوانیم کمک کنیم. ما خیلی از سی تی ها را از قبیل سی تی لگن و شکم باید بگیریم که دیگر دستگاه ما جواب نمی‌دهد و اگر اینها را بخواهیم بگیریم سریعا می‌سوزد.

او با اشاره به این‌که نگهداری این دستگاه هزینه سنگینی برمی‌دارد، افزود: مثلا پارسال تیوبش سوخت و 200 میلیون هزینه کردیم و یک بار دیگر قسمت دیگرش هم دچار مشکل شد که همین مبلغ را هم آنجا هزینه کردیم. اینجا یک دستگاه فرسوده قرار دارد و همین را سرپا نگه داشتیم که خدماتی که می‌توانیم برای نجات بیماران به کار ببندیم را ارائه دهیم.

رئیس بیمارستان در توضیحاتی ادامه داد: به دنبال تهیه یک دستگاه سی تی اسکن 16 اسلایس هم هستیم که هنوز به نتیجه نرسیدیم و امیدواریم با همت مسئولین مافوق، دانشگاه و وزارتخانه این امر محقق شود تا مردم ما بتوانند از خدمات پزشکی پیشرفته‌تر بهره مند شوند.

وی افزود: هم‌چنین قرار بود از طریق سیستم خصوصی در این بیمارستان یک بخش تصویربرداری از قبیل ام آر آی، سی تی اسکن، سونوگرافی، رادیولوژی و... تحت عنوان مرکز تصویربرداری بیمارستان شهید مطهری راه اندازی و با نرخ دولتی هم ارائه خدمت شود. در این رابطه شرکت‌هایی هم متقاضی بودند و با وزارتخانه هم تعاملاتی داشتند که هنوز نتیجه نهایی مشخص نیست.

وی در ادامه در رابطه با جنگلبان حادثه دیده مینودشتی، گفت: بهرامی ایثارگر عرصه حفظ منابع طبیعی است. برای ما هم حفظ جان و کرامت ایشان مهم است چون جان خود را به خطر انداخت تا منابع طبیعی کشور را از حریق نجات دهد. او وارد صحنه شد که مردم هم به یاری آن بشتابند و دیگر نیروها هم به کمک بیایند. در واقع رضا پیش قراول بوده و کارش ارزشمند است.

حدادی در ادامه در پاسخ به این سوال که آیا تناقضی که در تشخیص پزشک اول رضا و جایگزین او بوده عجیب نیست، گفت: اگر پزشکی یک نظری داشته باشد و پزشک دیگر نظری دیگر، یک موضوع طبیعی است. دو نظر واحد در رابطه با یک موضوع مشخص در بین پزشکان ممکن است وجود داشته باشد. در رابطه با رضا پزشکی به مرخصی رفته و پزشک دیگر بیمار را چکاب کرده و خطراتی را متوجه شده است و اقدامات خود را به موقع انجام داده و با مشاوره‌هایی که با رشته‌های دیگر از قبیل رادیولوژیست‌ها و... استان‌های دیگر گرفته است تصمیم به انجام عمل جراحی می‌گیرد. روی هم رفته عمل بر اساس ارزیابی‌های طبی خوب بوده و شرایط بیمار بعد از عمل بهتر شده است.

پزشک مختصص حال حاضر رضا بهرامی که جایگزین پزشک اول شده است، در رابطه با ارائه اطلاعاتی در خصوص وضعیت جنگلبان حادثه دیده حاضر به گفت‌وگو نشد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین