کد خبر: ۲۱۹۴۰
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۳ - ۰۹:۴۷
وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد: شمار قربانیان ویروس ˈ کرونا ˈ از ماه ژوئن سال 2012 میلادی تاکنون در این کشور به 299 نفر رسیده است .
به گزارش پایگاه خبری وزارت بهداشت عربستان ، این وزارتخانه در بیانیه ای اعلام کرد اخیرا یک شهروند عربستانی که به دلیل ابتلا به این بیماری در بیمارستانی در ریاض بستری شده بود ، درگذشت .

در ادامه این بیانیه آمده است : نام این شهروند در فهرست مبتلایان به ویروس کرونا ثبت شده و تحت مراقبت های ویژه قرار گرفته بود.

وزارت بهداشت عربستان خاطر نشان کرده است که شمار مبتلایان به این ویروس از ماه ژوئن سال 2012 میلادی تاکنون به 722 مورد رسیده که 396 نفر از مبتلایان بهبودی یافته اند ، 27 نفر همچنان تحت درمان اند و 299 نفر تنیز جان خود را از دست داده اند .

گفتنی است، اخیرا انتشار ویروس کشنده و بسیار خطرناک دیگری در منطقه به نام ˈ ابولا ˈ گزارش شده است و مقام های وزارت بهداشت کشورهای مختلف در خصوص این ویروس هشدار داده اند .

وزارت بهداشت عربستان اعلام کرد که یکی از شهروندان این کشور که مشکوک به ویروس ابولا بود، فوت کرد.

خبرگزاری رویترز، ابولا را مرگبارترین بیماری شایع در تاریخ بشریت تا به امروز دانسته است.

بیماری ابولا (EVD) یا تب خونریزی دهنده ابولا (EHF) از طریق ویروس ابولا به انسان منتقل می شود و یک بیماری خطرناک و کشنده است. پس از ابتلا، احتمال مرگ بیمار با این ویروس حدود 90 درصد است ولی تشخیص و درمان به موقع بسیار موثر است.

ابولا از طریق تماس بدن انسان با خون، ترشحات ارگان های مختلف و فضولات حیوانات آلوده به جمعیت انسانی منتقل می شود.

در حال حاضر درمانی برای ویروس کرونا وجود ندارد و واکسنی نیز برای جلوگیری از مبتلا شدن به آن، تولید نشده است .

لازم به ذکر است خانواده ویروسی کرونا اولین بار در سال 1960 کشف شد که موجب بروز بیماریهایی از خانواده سرما خوردگی در انسان و حیوانات می شود و از ویژگی آنها ˈزوائد تاجˈ مانند بر روی سطوح دیواره ویروس ها است .

علایم این بیماری هنوز ناشناخته است ، اما از علایم اصلی این بیماری تب ، سرفه ، تنگی نفس و مشکلات حاد تنفسی است. بیمار ممکن است سرفه های چند روزه ظاهرا بدون دلیل نیز داشته باشد . در موارد حاد مشکلات گوارشی نظیر اسهال ، نارسایی حاد تنفسی ، اختلالات انعقادی ، پریکاردیت و نارسایی کلیه نیز گزارش شده است .

کارشناسان توصیه می کنند که برای جلوگیری از ابتلا به این نوع ویروس بهتر است دستها را چندین بار در طول روز با آب و صابون شست، به چشم ها، بینی و دهان دست نزد و از تماس نزدیک با افراد مبتلا خودداری کرد و در صورت ابتلا ، بیمار بهتر است در خانه بماند، از تماس نزدیک با سایر افراد خودداری کند و هنگام سرفه و عطسه جلوی دهان خود را بگیرد.

ویروس کرونا عامل بیماری مرس گونه ای مرگبارتر اما با قابلیت انتقال کمتر از ویروس ˈسارسˈ محسوب می شود که در سال 2003 در آسیا شیوع یافت و هشت هزار و 273 نفر را مبتلا کرد. عربستان اصلی ترین مرکز شیوع و گسترش بیماری مرس معرفی شده است .
منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین