|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۰۱
کد خبر: ۲۱۸۴۵۷
تاریخ انتشار: ۲۹ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۳:۲۶
بر اساس چنین توافقی که بین وزارت بازرگانی و ZTE منعقد شده است، این شرکت چینی باید جریمه سنگینی را پرداخت کرده و ضمن استخدام ماموری برای نظارت بر الزامات قانونی و سیاست های داخلی تغییری اساسی در تیم مدیریتی خود ایجاد کند.
  سنای آمریکا در سرپیچی از گفته دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور، به ممنوعیت دوباره فروش تراشه های فوق پیشرفته به شرکت چینی مخابراتی ZTE رای مثبت داد.

خبرگزاری فرانسه با اعلام این خبر افزود: این اصلاحیه دوشنبه (دیروز) با 85 رای مثبت و تنها 10 رای منفی، تصویب شده است.

 دولت باراک اوباما رئیس جمهوری آمریکا در سال 2016 این شرکت چینی را به فروش کالاهایی حاوی قطعات ساخت آمریکا به ایران و کره شمالی متهم و آن را تحریم کرد.

ترامپ ماه گذشته در توییتی تایید کرد که دولتش با این شرکت که مقر اصلی آن در شهر «شنژن» Shenzhen چین است، توافق رسیده است.

بر اساس چنین توافقی که بین وزارت بازرگانی و ZTE منعقد شده است، این شرکت چینی باید جریمه سنگینی را پرداخت کرده و ضمن استخدام ماموری برای نظارت بر الزامات قانونی و سیاست های داخلی تغییری اساسی در تیم مدیریتی خود ایجاد کند.

شرکت چینی درصورت انجام این اقدام، بار دیگر می تواند فعالیت تجاری با شرکت های آمریکایی را از سر بگیرد.

بر اساس طرح سناتورها، مجازات ها علیه ZTE باید برگردانده شود و آژانس های دولتی آمریکا نباید از این شرکت یا شرکت هوآوی دیگر شرکت مخابراتی چینی تجهیزات خریداری کنند. این طرح، همچنین نهادهای دولتی آمریکا را از اعطای وام به هوآوی، ZTE و شعبات و شرکت های تابعه آنها منع می کند.

این لایحه از حمایت اعضای دو حزب جمهوریخواه و دموکرات برخوردار است. «چاک شومر» سناتور دمکرات، «کریس وان هولن» سناتور همحزبی وی و «تام کاتن» سناتور جمهوریخواه این طرح را ارائه کرده اند. کاتن از متحدان نزدیک ترامپ و از چهره های پرنفوذ در حوزه سیاست خارجی آمریکا به شمار می آید.

«مارکو روبیو» و «سوزان کالینز» دو سناتور جمهوریخواه و «ریچارد بلومنتال» و «بیل نلسون» سناتورهای دموکرات جزو دیگر تدوین کنندگان این لایحه هستند.

این طرح به عنوان متممی بر «قانون ملی اختیارات دفاعی» (NDAA) ارائه شده است. این قانون یک لایحه سیاست دفاعی است که کنگره هر ساله آن را تصویب می کند. قانون ملی اختیارات دفاعی طی روزهای آینده به بحث گذاشته می شود و الحاق طرح سناتورها درباره زد تی ای به آن باید به تایید سنا برسد.

خبرگزاری فرانسه ادامه داد: ZTE از زمانی که واشنگتن شرکت های آمریکایی را به مدت هفت سال از فروش اجزای سخت افزاری و نرم افزاری مهم به این شرکت منع کرد، در معرض ورشکستگی بوده است.

متعاقب تصویب اصلاحیه جدید سنای آمریکا، سهام این شرکت مخابراتی در نخستین ساعات کاری روز سه شنبه بیش از 20 درصد سقوط کرد.

این شرکت هفته گذشته پس از تعلیقی دو ماهه به دلیل تحریم ها سرانجام فعالیت خود را از سر گرفت.سهام ZTE در عرض این یک هفته 60 درصد از ارزش خود را از دست داده است.

ZTE که 80 هزار کارمند دارد، اذعان داشت که تحریم های آمریکا با «متوقف» کردن عملیات اصلی این شرکت احتمال ورشکستگی آن را افزایش داده است.

شبکه های فیبرنوری این شرکت به اجزای آمریکایی و فروش فرامرزی انبوه گوشی های هوشمند ارزان قیمت آن نیز به تراشه ها و سیستم های اندرویدی آمریکایی وابسته هستند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین