|
|
امروز: چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۴۰۳ - ۰۴:۲۱
کد خبر: ۲۱۷۹۰۵
تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۹
خدای متعال ماه رمضان را میدان مسابقه‌ی بین مؤمنین قرار داده است که به‌وسیله‌ی اطاعت خداوند به رضای الهی نزدیک بشوند. هر سال در این مسابقه بحمدالله ملت ما امتیازات بیشتری به دست می‌آورند.
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند که مردم ایران علی‌رغم تمام سیاست‌هایی که می‌خواهند انسان‌ها را از معنویت دور کنند، به معنویت نزدیک است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی تدبیر و امید، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای پس از اقامه‌ی نماز باشکوه عید سعید فطر که همزمان در سراسر کشور با حضور هزاران نفر از مردم مؤمن تهران، صبح امروز به امامت ایشان در مصلای امام خمینی (رحمه‌الله) اقامه شد، با اشاره به روز قدس خاطرنشان کردند: این ملت که باآن هیجان و شور و نشاط از همه قشرها وارد خیابان‌ها شدند و آن راهپیمایی را به راه انداختند خسته و ناامید نیست.

ایشان افزودند: ملت ایران میدان کار را میدان مسابقه می‌داند و معنویات مردم ما هر سال بیشتر می‌شود.

رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر ضرورت وحدت نسبت به توهین ها و تهمت‌هایی که از سوی عده‌ای در فضای مجازی صورت می‌گیرد، خاطرنشان کردند: با حفظ روح وحدت، امروز که دشمن در مقابل ما ایستاده است، همه باید در جهت حفظ استقلال و عظمت کشورمان کار کنند.

ایشان اظهار داشتند: حرف‌های تبلیغاتی دشمن جنگ روانی برای تضعیف روحیه مردم است و رسانه ها نباید به آن بپردازند و در داخل نیز برخی نباید آن را تکرار کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای با اشاره به استقلال ملت ایران تاکید کردند: آینده کشور از امروز بارها و بارها بهتر خواهد بود.

مهمترین بخش های بیانات ایشان به شرح زیر است:

خدای متعال ماه رمضان را میدان مسابقه‌ی بین مؤمنین قرار داده است که به‌وسیله‌ی اطاعت خداوند به رضای الهی نزدیک بشوند. هر سال در این مسابقه بحمدالله ملت ما امتیازات بیشتری به دست می‌آورند.

وقتی مقایسه می‌کنیم هر سال را با سال‌های قبل از آن، پیشرفت در معنویت و در کارهای نیک و اعمال مقرب انسان به خدای متعال را در میان مردم بیشتر می‌بینیم. بنده امسال تحقیق کردم، کسب اطلاع کردم، مجالس دعا و مناجات و توسل و موعظه از همه‌ی سال‌ها گرم‌تر و گیراتر و پرجمعیت‌تر بوده است؛ این همان میدان مسابقه است.

در مساجد افطاری دادن به مردم، سنتی که چند سال است بحمدالله در بین مردم معمول شده است؛ در مساجد، در خیابان‌ها، در کوچه‌ها، در مسیرها فرش می‌اندازند و افطاری ساده می‌دهند یا بسته‌های افطاری را بین مردم تقسیم می‌کنند... این پیشرفت در این مسابقه است و آن‌گاه راه‌پیمایی روز قدس که حقیقتاً پدیده‌ی منحصربه‌فردی است در جمهوری اسلامی و امسال از هر سال برجسته‌تر بود. در آفتاب داغ و هوای گرم و بعد از شب ۲۳ ماه رمضان، چند ساعت بعد از پایان شب و پس از بیداری شب احیا آمدند به میدان. برای ما گزارش کردند که امسال در اغلب شهرهای کشور، جمعیت راه‌پیمایان پرشورتر و بیشتر از سال‌های گذشته بود.

این ملت بیدار و آماده است؛ این ملت خسته نیست. کسانی که تبلیغ می‌کنند که این ملت خسته است، خودشان خسته‌اند، خودشان بی‌نشاط‌اند؛ این را تعمیم می‌دهند و قیاس به نفس می‌کنند.

این ملتی که بعد از یک شب احیا، با آن هیجان، با آن شور و نشاط، از همه‌ی قشرهای مردم، زن و مرد و پیر و جوان، وارد خیابان‌ها می‌شوند و آن راه‌پیمایی را به راه می‌اندازند، این ملت خسته نیست، ناامید نیست. این ملت، میدان کار را میدان مسابقه می‌داند و معنویت او روزبه‌روز بحمدالله بیشتر خواهد شد.

️روز قدس امسال در میان ملت‌های دیگر هم رونق و شکوفایی بیشتری داشت و گسترده‌تر بود. خبرهایی که از کشورهای مختلف به ما می‌رسید نشان می‌داد که ملت‌ها در کشورهای گوناگون روز قدس را گرامی می‌دارند. این به معنای این است که علی‌رغم تبلیغات دشمنان، نزدیکی میان ملت‌های مسلمان با ملت بزرگ ایران بیشتر شده است؛ جهت‌گیری آن‌ها به یکدیگر نزدیک‌تر شده است.

البته قدرت‌های شیطانی دائم در حال توطئه و نقشه علیه ملت ایران هستند؛ چون از ایستادن، اقتدار و فکر بلند ابتکاری او برای زندگی ملی در میان ملت‌ها نگران‌اند. البته این قدرت‌ها تلاش خودشان را می‌کنند و ان‌شاءالله شکست می‌خورند.

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرد که ۷هزار میلیارد دلار در این منطقه خرج کردیم و چیزی دستمان نیامده؛ این معنایش شکست است. آمریکا در منطقه شکست خورده است؛ شیطان بزرگ نتوانسته است با آن‌همه تلاش، با آن‌همه وسوسه و دمدمه به مقصود خود برسد. فقط پول را خرج کرده است.

* ️ملت ایران باید توطئه‌ها را بشناسد. برادران عزیز، خواهران عزیز در سراسر کشور! امروز توطئه‌ی دشمن عبارت است از فشار اقتصادی به توده‌ی ملت ایران برای اینکه این‌ها را ناامید کنند.
همه باید در این زمینه تلاش کنند، هم دولت باید تلاش کند و هم ملت تلاش کنند؛ دولت یعنی مجموعه‌ی دستگاه‌های حاکمیتی.

خوشبختانه یک مجموعه‌ی خوبی برای رسیدگی به این امور با حضور مسئولان قوای سه‌گانه تشکیل شده است که این مسئله‌ی مهم، مسئله‌ی اقتصاد را دنبال کنند.

توده‌ی مردم هم بایستی مسئله‌ی اسراف را مورد توجه قرار بدهند. آن کسانی که صاحب نقدینگی هستند، آن‌ها را به سمت تولید هدایت بکنند. آن کسانی که دست در کار تجارت و بازرگانی با بیرون این مرزها دارند، این‌ها مراقبت کنند؛ جنسی را که در داخل تولید می‌شود وارد نکنند. همه‌ی کارهایی که در این زمینه می‌تواند به حرکت اقتصادی مستقل کشور کمک کند، این‌ها را احصا کنند.

کسانی که عادت کرده‌اند به سفرهای خارجی بروند، این عادت را ترک کنند؛ البته غیر سفرهای زیارتی و حج و عتبات که مورد نظر نیست و این‌قدر خرج و هزینه‌ای هم بر دوش کشور نمی‌گذارد و برکاتی هم دارد؛ سفرهای خارجی تفریحی و زائد را کنار بگذارند.

نقل شده است که دولت بخشی از موانع کسب‌وکار را برطرف نموده که کار بسیار مناسبی است.

مسئله‌ی مبارزه با فساد به‌طور جدی بایستی دنبال بشود.

جوان‌هایی که در کارهای تولیدی فعال‌اند، دارند کار می‌کنند، تلاش می‌کنند، فرآورده‌های مفیدی دارند، بایستی تشویق بشوند.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین