|
|
امروز: سه‌شنبه ۰۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۲۹
کد خبر: ۲۱۷۷۵۶
تاریخ انتشار: ۲۴ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۳
برای تأمین مالی خرد، بانک ها تجربه نداشته اند و اکنون به مرور در حال ورود به این موضوع هستند. تا ابتدای اردیبهشت امسال ۲۵ درصد و پس از آن ۲۵ درصد دیگر از منابع طرح اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای ایجاد اشتغال در روستاها به بانک ها تزریق شده است.
 وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: گرانی های کنونی هیچ منطقی ندارد و باید از معیشت مردم دفاع کرد.

 به نقل از صدا و سیما، علی ربیعی در برنامه گفتگوی ویژه  خبری افزود: دولت تلاش خود را می کند که  قیمت ها افزایش نیابد بلکه منطقی شود ضمن اینکه سودجویی و عوامل روانی جریانی در جامعه ایجاد می کند که زندگی مردم را دچار مشکل کرده است.

این مقام مسئول افزود: دولت برخورد پلیسی با این موضوع ندارد و با واکنش های متناسب و منطق اقتصادی پیش می رود.  

وی با بیان اینکه وضع فروش نفت و اشتغال خوب است، افزود: فقط  بحث آمریکا و مسئله تحریم هاست که مردم نباید اجازه بدهند شرایط روانی جامعه به هم بریزد.

ربیعی گفت: بهزیستی، کمیته امداد حضرت امام، بنیاد مستضعفان و وزارت تعاون هماهنگی تاریخی در زمینه ریشه کنی فقر مطلق دارند که در این زمینه با بسیج نیز هماهنگ شده ایم.  راه اندازی نظام تأمین اجتماعی چند لایه از جمله لایحه مساعدت اجتماعی که بودجه آن تأمین شده نوعی اقتصاد مقاومتی است.  ۱۷ برنامه مشخص برای لایحه مساعدت اجتماعی که هدف آن توانمندی افراد است داریم.  

وی افزود: حمایت غذایی از افراد، نگهداری از معلولان، تغذیه کودکان، نگهداری از بیماران روانی و سالمندان، حمایت از زنان سرپرست خانوار و پوشش رایگان بیمه سلامت از جمله این برنامه هاست.  امسال به ۲۴۷ هزار نفر یک وعده غذایی در روز داده می شود. همچنین توزیع ۲ هزار و ۱۰۰ کیلو کالری برای کودکانی که دچار سوء تغذیه هستند پیش بینی کرده ایم و برای خانواده های دو معلول بحث مسکن را تمام کرده ایم و برای خانواده های یک معلول این موضوع را آغاز می کنیم.

وزیر تعاون با بیان اینکه مستمری مددجویان امسال افزایش یافته است افزود: با تأمین ۷ هزار میلیارد تومان تعدادی از کسانی که متقاضی زیر پوشش قرار گرفتن نهادهای حمایتی هستند شامل یک میلیون نفر به افراد تحت پوشش اضافه می شود.

ربیعی گفت: امسال یکصد و ۲۰ هزار نفر معادل ۱۰ درصد افراد تحت پوشش نهادهای حمایتی با توانمندسازی آنان از زیر پوشش این نهادها خارج شده اند ضمن اینکه پرداختی به یک خانواده مستمری بگیر ۵ نفره امسال ۵۱۶ هزار و ۵۰۰ تومان بجز یارانه آنان است که حدود حداقل دستمزد می شود.   ۲۳۰ میلیارد تومان نیز برای زنان بی سرپرست اختصاص داده ایم.  

وی افزود: تاکنون سیاست حذف یارانه بگیران را در دولت بحث نکرده ایم اما روستاییان و افراد کم درآمد مشمول این قانون نیستند.  تا پایان سال ۹۶ سی و یک هزار نفر بویژه در استان های محروم جذب طرح کارورزی شدند و ۳۰۰ هزار تومان کمک همراه بیمه به آنان اختصاص یافت. همچنین پیش بینی می کنیم امسال ۲۰۰ هزار نفر برای استفاده از طرح کارورزی نام نویسی کنند که در پایان سال مشمول یارانه دستمزد یا تأمین اجتماعی رایگان خواهند شد.  

ربیعی درباره اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای ایجاد اشتغال در روستاها گفت: تسهیلات بانکی و مجوز، شغل ایجاد نمی کند و تاکنون ۲۳۶ هزار و ۹۰۳ نفر برای طرح های دامپروری، فرش، صنایع دستی و دیگر مشاغل با برآورد هزینه ۳۲ هزار میلیارد تومان نام نویسی کرده اند اما این موضوع شغل ایجاد نمی کند.   منطق پول پاشی نداریم و اکنون شیب ایجاد اشتغال، مناسب است.  

ربیعی گفت: برای تأمین مالی خرد، بانک ها تجربه نداشته اند و اکنون به مرور در حال ورود به این موضوع هستند.   تا ابتدای اردیبهشت امسال ۲۵ درصد و پس از آن ۲۵ درصد دیگر از منابع طرح اختصاص یک و نیم میلیارد دلار از صندوق ذخیره ارزی برای ایجاد اشتغال در روستاها به بانک ها تزریق شده است.  

ربیعی گفت: تلاش می کنیم امسال یکصد و ۴۰ هزار شغل در زمینه صنایع دستی و یکصد و ۳۰ هزار شغل در زمینه فناوری اطلاعات که قابلیت تبدیل شدن به ۲۰۰ هزار شغل را نیز دارد با حمایت پست بانک ایجاد کنیم.  

وی افزود: بیش از ۱۳ میلیون نفر بیمه شده تأمین اجتماعی بجز خانواده هایشان در کشور وجود دارند و حدود هفت ـ هشت میلیون نفر نیز تعداد کارگران غیررسمی کشور است.

افرادی که در شهرهای بزرگ حداقل دستمزد را می گیرند، با سختی زندگی می کنند

ربیعی گفت: در شهرهای بزرگ افرادی که حداقل دستمزد را می گیرند با سختی زندگی می کنند و تلاش کرده ایم افزایش دستمزدها بگونه ای باشد که بر تورم پیشی بگیرد.

وی با بیان اینکه می خواهیم نظام تأمین اجتماعی پاسخگو ایجاد کنیم افزود: برای مستمری بگیران نیز شیب خوبی در افزایش مستمری آنان ایجاد کردیم.

ربیعی گفت: آمار طلاق در کشور یک طلاق از سه ازدواج بود اما شیب طلاق به دلیل خدمات و دخالت های امداد اجتماعی کاهش یافته است. در ابتدا ۱۵۰ مرکز در زمینه طلاق در ۹۶ اورژانس اجتماعی راه اندازی شد که اکنون به ۳۹۷ مرکز افزایش یافته است.  

وزیر تعاون گفت: در سامانه مشاوره نیز داده های خوبی در زمینه علت طلاق ها جمع آوری شده است و بر این اساس مهمترین علت طلاق در کشور ناهمگونی ارزشی و فکری بود.   وضع معیشتی در رتبه های بعدی قرار دارد. 

ربیعی گفت: ۲ هزار و ۷۳۲ مرکز برای کاهش مصرف مواد مخدر ایجاد شده است که بیش از ۶ هزار و ۷۰۰ نفر در این مراکز تحت پوشش قرار گرفته اند.  البته معتادان متجاهر از این مرکز فرار می کنند که برای آنان باید طرح های دیگری را اجرا کرد.  

ربیعی گفت: ۸۲ هزار میلیارد تومان پیش بینی درآمد سازمان بازنشستگی کشور در سال ۹۶ بود که ۷۴ هزار میلیارد تومان آن محقق و ۵۲ هزار میلیارد تومان در سال گذشته مستمری مستقیم پرداخت شد.  در سال ۹۷ نیز ۹۸ هزار میلیارد تومان درآمد برای این سازمان پیش بینی شده است و باید ۶۱ هزار میلیارد تومان مستمری پرداخت کرد.  

وزیر تعاون گفت: دولت کمکی به سازمان تأمین اجتماعی نمی کند و حتی حق کارفرمایی خود را به دلیل مشکلات مالی نمی دهد.
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین