|
|
امروز: دوشنبه ۰۵ آذر ۱۴۰۳ - ۱۹:۲۸
کد خبر: ۲۱۷۶۴۰
تاریخ انتشار: ۲۳ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۶:۲۲
به دنبال این بررسی های اولیه، دادستان عمومی و انقلاب تهران از سوی دادستان کل کشور مامور شد برابر با مقررات، در اسرع وقت و با توجه به آثار و تبعات ادعاهای مطرح شده در آن برنامه در جامعه،موضوع را پیگیری و تعقیب کند و نتیجه نیز برای عموم اعلام شود.
دادستان کل کشور، دادستان عمومی و انقلاب تهران را موظف کرد ادعاهای مطرح شده در یک برنامه تلویزیونی از سوی یک فرد مبتلا به نوعی بیماری کمتر شناخته شده را در اسرع وقت پیگیری و نتیجه را گزارش کند.

در پی پخش برنامه ای در تاریخ ۸ /۳/ ۹۷ در یکی از شبکه های سیمای جمهوری اسلامی ایران و طرح ادعاهایی درباره نوعی بیماری، معاونت حقوق عامه دادستانی کل کشور پس از انجام بررسی های لازم و اعمال و اعلام نظر کارشناسان و متخصصان ذی ربط درخصوص کذب بودن مطالب و ادعاهای مطرح شده در آن برنامه، گزارشی به دادستان کل کشور ارائه داده است.

به دنبال این بررسی های اولیه، دادستان عمومی و انقلاب تهران از سوی دادستان کل کشور مامور شد برابر با مقررات، در اسرع وقت و با توجه به آثار و تبعات ادعاهای مطرح شده در آن برنامه در جامعه،موضوع را پیگیری و تعقیب کند و نتیجه نیز برای عموم اعلام شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری همچنین دستور داد نسبت به وجوه جمع آوری شده نیز برابر مقررات اقدام و از تضییع حقوق عامه جلوگیری شود.

اوایل خرداماه یکی از مهمانان برنامه تلویزیونی ماه عسل با ادعای شفایافتن از یک بیماری با علائمی مشابه ایدز، از اینکه بیماری‌ مشابه دیگری در ده سال آینده بسیاری را تهدید می‌کند، سخن گفته بود .

او در ادامه از خطر یک بیماری دستگاه تناسلی و این‌که با یک واکسن خاص (اچ .پی. وی ) می‌توان از ابتلا به آن جلوگیری کرد، صحبت کرده و به همین منظور، به‌عنوان یک سلبریتی در حوزه آسیب‌های اجتماعی، کمپینی را برای که برای جمع‌آوری کمک مالی تامین منابع تولید واکسن ، طراحی شده، معرفی کرده بود.

این برنامه واکنش‌ها و بحث‌های بسیاری را در بین متخصصان برانگیخت و واکنش وزارت بهداشت را هم در پی داست.

از جمله قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت با اشاره به موضوعات مطرح شده درباره واکسن HPV گفته بود: طبق دستور آقای رئیس جمهور ما همه واکسن‌ها را باید خودمان تولید کنیم و حتما فناوری و امکان تولید این واکسن هم در کشورمان وجود دارد. در عین حال اقدامات خوبی هم در زمینه تولید واکسن‌ها انجام شده و یا در حال انجام است؛ حال چه در انستیتو پاستور و چه در قالب قراردادهای دو جانبه‌ای که با برخی از کشورها منعقد شده است. بنابراین درباره واکسن HPV تا زمانی که آن را در کشور تولید نکنیم، وارد برنامه ایمن سازی کشور نخواهیم کرد، در عین حال توصیه می‌کنم که به حاشیه‌ها هم توجهی نداشته باشید.

قاضی زاده هاشمی همچنین گفته بود: یک برنامه پربیننده و بسیار موفقی مانند ماه عسل زیر ذرهبین قرار دارد و هر اقدامی که انجام دهند ممکن است اشکالات و ایراداتی به آن وارد شود. به نظر من باید از بالاتر نگاه کرد و ببینیم که چه چیزی به صلاح مردم است و خیلی گرفتار حاشیه‌ها نشویم.


 

منبع: ایسنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین