کد خبر: ۲۱۷۳۵۱
تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۴۸
برداشت مارچوبه توسط کشاورزان شمال اسپانیا که در شرایط بسیار سخت این گیاه ارزشمند را کاشت و برداشت می‌کنند سوژه بسیاری از رسانه‌ها شد.به‌گزارش آواکس نیوز، مارچوبه‌های اسپانیا به‌دلیل رنگ سفید و طعم خوشمزه‌شان به‌عنوان یکی از گران‌ترین سبزیجات جهان به‌شمار می‌آید و در رستوران‌ها با قیمت بالایی سرو می‌شود. به‌گفته کشاورزان اسپانیایی این سبزی تنها در شب‌های سرد زمستانی و آخرین سرمای بهار به بهترین کیفیت و شکل ممکن رشد می‌کنند. این سبزی در رستوران‌های اسپانیا به قیمت 10 دلار فروخته می‌شوند.



























































ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین عناوین