|
|
امروز: جمعه ۰۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۹
کد خبر: ۲۱۵۶۹۸
تاریخ انتشار: ۰۸ خرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۱
آنگ سان سوچی نیز دراین دیدار گفت: میانمار دموکراسی را پذیرفته و به حقوق بشر و ارزش های دموکراتیک احترام می گذارد و مساله راخین و دیگر مناطق میانمار می تواند در فضای صلح آمیز حل شود.
یک گروه از رهبران مذهبی جهان در دیدار با آنگ سان سوچی رهبر معنوی میانماربا تسلیم نامه رهبران مذهبی کشورهای مختلف به وی ، از دولت میانمار خواستند تا راه حلی برای رفع بحران تبعیض نژادی در این کشور که منجر به کشتن هزاران نفر از مسلمانان روهینگیایی شده ارائه دهد.

 'دین سیامسودین' رهبر سابق گروه محمدیه عنوان دومین گروه سیاسی اسلامی بزرگ اندونزی نیز در گروه رهبران مذهبی جهان با سوچی دیدار کرد.



وی از سوچی خواست تا با اعطای حقوق شهروندی به اقلیت های نژادی بسترقانونی جلوگیری از حمله علیه آنها توسط نظامیان میانمار و گروههای شبه نظامی را فراهم سازد.

به گزارش جاکارتا پست،' دین ' نماینده جوکو ویدو دو رئیس جمهوری اندونزی برای مذاکره میان مذاهب و دیگر رهبران مذهبی جهان، دراین دیدار از دولت میانمار درخواست کرد تا با اقدام عملی نگرانی جهانی در مورد کشتار بی رویه اقلیت ها در این کشور ازجمله ایالت راخین و مسلمانان روهینگیایی را برطرف سازد.

به گفته وی، شناختن حقوق شهروندی روهینگیایی ها ، تنها راه موثر برای بازگرداندن صلح به این کشور و کنار زدن افراط گرایان محسوب می شود.

آنگ سان سوچی نیز دراین دیدار گفت: میانمار دموکراسی را پذیرفته و به حقوق بشر و ارزش های دموکراتیک احترام می گذارد و مساله راخین و دیگر مناطق میانمار می تواند در فضای صلح آمیز حل شود.

اسقف اعظم 'سری لانگ کا' از کامبوج، اسقف اعظم 'ریچو کاساکای' از ژاپن، 'رو نیوانو' از رهبران بودایی، اسقف 'گونار استالست' رهبر مسیحی اروپایی، 'وینو آرام '، رهبر هندو از هند، 'رو کوئیچی سوگینو'معاون دبیر کل ادیان برای صلح بین المللی از نیویورک ، رئیس کنفرانس آسیا برای مذاهب صلح (ACRP) و تعدادی از رهبران مذهبی میانمار در این دیدار حضور داشتند.

این گروه با اعطای نامه ای به امضای رهبران مذهبی جهان به سوچی خواستار اقدامات لازم میانمار برای جلوگیری از کشتار اقلیت ها دراین کشور شدند.

دولت میانمار مسلمانان روهینگیا را مهاجران غیرقانونی می داند و حقوق شهروندی آنها را به رسمیت نمی شناسد.

اقلیت نژادی روهینگیا در استان راخین از سال 2012 هدف حمله بودائیان تندرو قرار گرفته اند.

اقلیت مزبور درسال گذشته با حملات برنامه ریزی شده نیروهای ارتش این کشور که سازمان ملل آن را نسل کشی و پاکسازی نژادی خوانده ، روبروشدند که درپی آن هزاران نفر کشته و بیش از 700 هزار نفر نیز آواره شدند .

اکنون بنگلادش همسایه میانمار به اجبار میزبان بیش از یک میلیون نفر آواره روهینگیایی که از مهلکه راخین درسال های گذشته فرار کردند.

منبع: ایرنا
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اخبار روز
ببینید و بشنوید
آخرین عناوین